Adevarata Stare de Bine

Review pentru Gel Contur Ochi Maybelline EyeStudio Lasting Drama

Duminică, 21.04.2013
de Andreea Baluteanu

Eyelinerul gel Maybelline EyeStudio Lasting Drama are o textura cremoasa, usor de aplicat, care promite sa nu se intinda si sa nu curga. Formula rezistenta la apa se mentine timp de 24 de ore si este potrivita pentru ochii sensibili, fiind testata oftalmologic.

Eyelinerul gel Maybelline EyeStudio Lasting Drama are o textura cremoasa, usor de aplicat, care promite sa nu se intinda si sa nu curga. Formula rezistenta la apa se mentine timp de 24 de ore si este potrivita pentru ochii sensibili, fiind testata oftalmologic.

Cum ti se pare Gel Contur Ochi Maybelline EyeStudio Lasting Drama? Voteaza!

4 (4)
Gel Contur Ochi Maybelline EyeStudio Lasting Drama

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Detasandu-se de marea majoritate a eyelinelor gel de pe piata prin comercializarea alaturi de o pensula, care faciliteaza aplicarea, Maybelline EyeStudio Lasting Drama are aceeasi consistenta cremoasa, catifelata, pe care o propun produsele de gen. Cu o formula rezistenta la apa si testata dermatologic, se adreseaza si ochilor sensibili. Este disponibil in patru variante de culoare.

Textura sub forma de gel se aplica in mod adecvat, aluneca lejer si se usuca destul de repede, permitand, insa, retusuri. Produsul contine o pensula pentru aplicare, cu varf rotunjit, ideala pentru folosire. Recipientul din sticla este reutilizabil.

Mod de folosire: Eyelinerul se aplica pe pleoapa mobila, cu ajutorul pensulei din dotare, fie dintr-o singura miscare, fie printr-o aplicare punctata, daca experienta in folosirea tusului de ochi nu este punctul tau forte.

Principalul avantaj al Maybelline EyeStudio Lasting Drama este reprezentat de textura sa cremoasa, sub forma de gel, care este usor de aplicat si aluneca lejer. Formula rezistenta se mentine pe tot parcursul zilei, iar consistenta waterproof este un plus de luat in calcul. Intensitatea culorii este medie, nu la fel de puternica precum cea a produsului similar de la MAC, dar suficient de pigmentata pentru un look de zi. Ambalajul din sticla este elegant, pastrand produsul intr-o stare adecvata. Distribuirea alaturi de pensula pentru aplicare ramane un plus care il delimiteaza de multe din produsele concurente. Se demachiaza destul de usor.

De partea cealalta, intensitatea culorii se poate stinge, pe parcursul zilei. Este un produs cu uscare mata, fara particule sclipitoare, nereprezentand o optiune potrivita pentru un make-up spectaculos.

Daca iti doresti un eyeliner potrivit pentru zi, usor de aplicat si de indepartat, cu o formula placuta, Maybelline EyeStudio Lasting Drama poate fi o alegere potrivita.

Gramaj: 3 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!