Review pentru Gel crema anticelulitic Nivea Q10 Plus

Sâmbătă, 29.06.2013
de Andreea Baluteanu

Gelul crema Nivea Q10 Plus promite sa imbunatateasca aspectul pielii afectate de celulita, lasand-o mai moale si mai neteda. Celulita este astfel diminuata, dupa 3 saptamani de la inceperea utilizarii, iar pielea devine mai ferma, in 2 saptamani.

Gelul crema Nivea Q10 Plus promite sa imbunatateasca aspectul pielii afectate de celulita, lasand-o mai moale si mai neteda. Celulita este astfel diminuata, dupa 3 saptamani de la inceperea utilizarii, iar pielea devine mai ferma, in 2 saptamani.

Cum ti se pare Gel crema anticelulitic Nivea Q10 Plus? Voteaza!

4 (4)
Gel crema anticelulitic Nivea Q10 Plus

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gelul crema anticelulitic de la Nivea Q10 Plus promite rezultate satisfacatoare in lupta impotriva celulitei dupa trei saptamani de utilizare, in absenta masajului. Produsul are la baza ingrediente proprii pielii, precum coenzima Q10, un element regasit adesea in cremele de la Nivea, care intensifica reconstructia celulelor pielii si accentueaza fermitatea. L-Carnitina faciliteaza arderea grasimilor, in timp ce extractele de lotus contribuie la prevenirea aparitiei celulitei.

Formula de gel este reconfortanta si usor de aplicat, fiind absorbita destul de repede de catre piele. Ambalajul sub forma de tub este practic si sustine o utilizare economica.

Mod de folosire: aplica cu miscari ascendente, prin masaj viguros, pe zonele afectate de celulita: coapse, fese si abdomen.

Principalul avantaj al gelului crema anticelulitic este reprezentat de formula sa, usor de aplicat si absorbita destul de repede de catre piele. Ofera o senzatie de prospetime si este potrivita pentru pielea sensibila, neavand efect termic. Netezeste pielea, lasand-o mai ferma, mai moale si mai catifelata, gratie capacitatii sale de hidratare. In plus, intensifica gradul de reinnoire celulara, contribuind astfel la mentinerea tineretii. Nu in ultimul rand, pretul mediu si efectele satisfacatoare in privinta imbunatatirii aspectului pielii sunt alte elemente care favorizeaza achizitia.

Intre dezavantajele gelului crema anticelulitic Nivea Q10 Plus, absenta rezultatelor pe termen lung in lupta impotriva celulitei si reaparitia rapida a acesteia se numara printre cele mai importante puncte negative. In ciuda obiectivului de prevenire a crearii de celule grase, efectele sunt mai degraba scazute. Poate lasa un aspect lipicios, prin textura de gel.

Pentru formula usoara, care se absoarbe destul de repede, accentuarea fermitatii si hidratarii pielii, gelul crema anticelulitic Nivea Q10 Plus merita incercat.

Gramaj: 200 ml