Review pentru Gel iluminator Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint

Vineri, 01.02.2013
de Andreea Baluteanu

Gelul iluminator de la Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint confera stralucire delicata tenului, coloreaza usor si improspateaza. Se adapteaza tuturor tipurilor si nuantelor de ten, iar textura sa fondanta este incredibil de placuta. Parfumul de vanilie transforma aplicarea intr-un adevarat deliciu.

Gelul iluminator de la Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint confera stralucire delicata tenului, coloreaza usor si improspateaza. Se adapteaza tuturor tipurilor si nuantelor de ten, iar textura sa fondanta este incredibil de placuta. Parfumul de vanilie transforma aplicarea intr-un adevarat deliciu.

Cum ti se pare Gel iluminator Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint? Voteaza!

0 (0)
Gel iluminator Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gelul Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint ilumineaza si intensifica stralucirea tenului, nuantandu-l in mod delicat. Poate fi folosit pe toata fata, pentru uniformizare si colorare lejera, sau pe portiuni, pentru a accentua. Urmarind traditia Bourjois, e testat dermatologic, oferind promisiunea unei utilizari fara riscuri.

Recipientul de 30 de ml este decorat in nuante calde de galben, care te duc cu gandul la vara si la frumoasa culoare a pielii tale bronzate. Textura de gel a produsului, fondanta si usor de aplicat, confera o senzatie cuceritoare de prospetime. Are o culoare caramel delicata, infuzata cu particule stralucitoare, pentru un ten cu aspect varatic.

Mod de folosire: Multitudinea de indicatii de utilizare este un aspect caracteristic iluminatoarelor, iar Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint nu se abate de la regula stabilita. Poate fi aplicat vara, pe intreaga suprafata a tenului, pentru a uniformiza si accentua culoarea, sau pe anumite portiuni, pentru a ilumina discret si a scoate in evidenta.

Textura lejera e unul dintre cele mai importante avantaje ale produsului. Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint intra repede in piele si asigura o aplicare placuta. Parfumul de vanilie te cucereste, iar recipientul de mici dimensiuni e usor de purtat in geanta. Iluminarea tenului e naturala, produsul fiind perfect pentru tenul bonzat, pe care il uniformizeaza, evidentiindu-l. Senzatia de prospetime pe care o ofera pielii este ispititoare, mai ales in lunile calduroase de vara.

Referitor la dezavantaje, produsul nu este recomandat ca iluminator pentru tenul deschis la culoare, mai ales in lunile de iarna, deoarece diferentele de ton pot fi deranjante. Poate fi insa folosit pe post de crema nuantatoare sau primer. In al doilea rand, textura de gel, aplicata pe o piele deshidratata, peste stratul de fond de ten, poate da nastere unor discontinuitati inestetice. Dimensiunile mici, desi de apreciat, deoarece asigura un transport usor, sunt in acelasi timp sinonime cu epuizarea mult mai rapida a produsului.

Pentru aspectul frumos, caramelizat, al tenului si accentuarea naturala si atragatoare a bronzului, Bourjois Gel Embelisseur Petit Dessert du Teint e o alegere careia merita sa ii dai curs.

Gramaj: 30 ml