Review pentru Gel pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime

Duminică, 03.05.2015
de Andreea Baluteanu

Gelul pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime se remarca prin delicatetea sa si compozitia bio, cu un procent de 100% ingrediente naturale. Acest produs respecta echilibrul mucoasei sensibile si il protejeaza, mentinandu-i hidratarea, dar curatand eficient.

Gelul pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime se remarca prin delicatetea sa si compozitia bio, cu un procent de 100% ingrediente naturale. Acest produs respecta echilibrul mucoasei sensibile si il protejeaza, mentinandu-i hidratarea, dar curatand eficient.

Cum ti se pare Gel pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime? Voteaza!

4.7 (4)
Gel pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime

55 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gelul pentru igiena intima Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime este o solutie optima daca doresti sa impaci naturaletea, cu protectia delicata a zonei intime si curatarea eficienta. Produsul propune o compozitie diferita de cea intalnita in general pe piata, si iti ofera un amestec de apa Gamarde, care calmeaza in profunzime, si uleiuri esentiale antibacteriene care iti garanteaza lupta de succes impotriva eventualelor agresiuni ale zonei intime.

Textura produsului este usor lichida, ceea ce va constitui un inconvenient la dozaj, dat fiind faptul ca ambalajul nu este dotat cu o pompita. Recipientul nu prezinta cea mai practica formula.

Mod de folosire: repartizeaza produs de marimea unei monezi in causul palmei, apoi spala delicat cu mana.

Cel mai important avantaj al gelului intim Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime este redat de compozitia sa bio. Importanta si delicatetea zonei intime revendica produse blande, ceea ce te descurajeaza sa folosesti orice gel, fara o formula special conceputa. Produsul lansat de Gamarde respecta pH-ul si echilibrul zonei intime si te tenteaza cu formula 100% naturala, cu ingrediente care provin si din agricultura bio. In plus, nu va trebui sa iti faci griji pentru eficienta sa: gelul spala delicat, dar curata cu succes si iti va lasa o senzatie de confort si o stare de bine inegalabile. Indepartarea este la fel da facila, un pic de apa calda va fi suficienta pentru ca tu sa te simti mai curata si mai protejata.

Principalul dezavantaj al gelului intim Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime este reprezentat de pretul mai ridicat decat al produselor pe care le regasesti in mod normal in farmacii si supermarketuri. Consistenta sa lichida pune dificultati la dozaj si te face sa iti doresti o pompita a recipientului. Nu in ultimul rand, in ciuda compozitiei bio, daca zona ta intima este foarte sensibila, poate cauza o senzatie de iritare.

In schimb, daca nu ai probleme in regiunea intima si tolerezi in general orice produs, Gamarde Body Care Gel Hygiene Intime se poate dovedi o alegere inspirata.

Gramaj: 200 ml

Ingrediente: Gamarde aqua (gamarde water), cocamidopropyl betaine, mentha piperita (peppermint leaf) water, glycerin (vegetal), calendula officinalis (marigold flower) extract, caprylyl/capryl glucoside, cellulose gum, glyceryl caprylate, pelargonium graveolens (rose geranium flower) oil, melaleuca alternifolia (tea tree leaf) oil, aniba rosaeodora (rosewood wood) oil, juniperus virginiana oil, xanthan gum, citric acid et ingrédients naturellement présents dans les huiles essentielles: benzyl benzoate, citral, citronellol, geraniol, limonène et linalol.