Review pentru Iluminator Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint

Vineri, 01.02.2013
de Andreea Baluteanu

Iluminatorul de la Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint confera o stralucire delicata tenului, scotandu-ti in evidenta trasaturile. Pielea va fi infuzata cu o luminozitate discreta, atragatoare.

Iluminatorul de la Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint confera o stralucire delicata tenului, scotandu-ti in evidenta trasaturile. Pielea va fi infuzata cu o luminozitate discreta, atragatoare.

Cum ti se pare Iluminator Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint? Voteaza!

0 (0)
Iluminator Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Iluminatorul pentru obraji de la Avon Cheek Glow Illuminateur de Teint iti evidentiaza pometii, luminandu-i discret si accentuandu-i. Se foloseste cu precadere in zona obrajilor, dar utilizarea sa poate fi extinsa pe orice portiune pe care doresti sa o scoti in evidenta.

Produsul este ambalat in recipient de 10 ml, sub forma de tub, intr-o delicata culoare roz, care te cucereste instantaneu prin aspect. Textura de gel este usor de intins pe suprafata tenului. Cheek Glow Illuminateur de Teint este incolor, transparent, fiind imbogatit cu particule stralucitoare, pentru iluminare de efect, dar discreta, in acelasi timp.

Mod de folosire:
Cu ajutorul degetelor, raspandeste produsul pe obraji, avand grija sa il uniformizezi cu atentie. Se intinde usor, fiind necesare cateva picaturi pentru a obtine o stralucire delicata. Poate fi utilizat pe arcade, pometi, piept, sau pe orice zona proeminenta pe care intentionezi sa o scoti in evidenta.

Textura de gel care se intinde usor se numara printre cele mai de seama avantaje ale produsului. Cheek Glow Illuminateur de Teint se raspandeste lejer, cu ajutorul degetelor. In al doilea rand, ambalajul in nuante cuminti de roz este atragator, fiind o adevarata placere sa il folosesti. Pretul mediu iti recomanda achizitia, iar stralucirea discreta, delicata, il face potrivit pentru a fi utilizat in timpul zilei.

De partea cealalta, lipsa oricarui pigment de culoare face necesara aplicarea unui fard de obraz, ceea ce te poate impinge spre formulele 2-in-1, care contin atat nuantator, cat si iluminator. Rezistenta este medie, luminozitatea estompandu-se destul de repede. Poate altera aspectul fondului de ten, afectandu-i uniformitatea. Particulele aurii sunt destul de dispersate, neasigurand o iluminare omogena.

Daca tintesti un efect de stralucire usoara, pentru un machiaj natural, de zi, la un pret mediu, alegerea iluminatorului de obraz Cheek Glow Illuminateur de Teint se poate dovedi inspirata.

Gramaj: 10 ml