Review pentru Lac de unghii OPI Top Coat

Marţi, 27.01.2015
de Andreea Baluteanu

Lacul de unghii OPI Top Coat iti desavarseste manichiura, fiind una dintre cele mai bune solutii pentru a-i asigura rezistenta pentru mai mult timp. Acest produs este o optiune excelenta pentru protectia si sigilarea stratului de oja, conferind in plus stralucire si un look glam.

Lacul de unghii OPI Top Coat iti desavarseste manichiura, fiind una dintre cele mai bune solutii pentru a-i asigura rezistenta pentru mai mult timp. Acest produs este o optiune excelenta pentru protectia si sigilarea stratului de oja, conferind in plus stralucire si un look glam.

Cum ti se pare Lac de unghii OPI Top Coat? Voteaza!

0 (0)
Lac de unghii OPI Top Coat

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Lacul de unghii OPI Top Coat te tenteaza cu stralucirea pe care o confera manichiurii, cu sigilarea stratului de oja si amplificarea rezistentei sale. Agentii sai protectori iti garanteaza un look impecabil al unghiilor tale, pentru mai mult timp.

Cu o textura lejera, lacul de unghii se aplica fara probleme, pensula eficienta dovedindu-se un adevarat atu. Vei spune adio minutelor petrecute asteptand sa se usuce oja, cu grija sa nu atingi nimic, pentru ca lacul de unghii sigileaza si accelereaza uscarea manichiurii. Ambalajul este simplu, transparent, cu un capac negru care adauga acea tusa de eleganta obligatorie pentru un brand de renumele OPI.

Mod de folosire: aplica pe unghie, fie in combinatie cu base coat si/sau oja colorata, fie ca atare.

Principalul avantaj al lacului de unghii OPI Top Coat este redat de protectia manichiurii tale. Daca oja ta se ciobeste prea des si simti ca nu ai niciodata timpul necesar de a reface la timp manichiura, top coat-ul va fi acea solutie minune care prelungeste durata de viata a ojei tale. Il aplici usor si se usuca repede, atuuri absolut primordiale ale unui produs de gen. Fiind vorba de un brand de renumele OPI, nu te va uimi faptul ca iti ofera cele mai eficiente ustensile in aplicarea manichiurii: pensula este practica si distribuie perfect lacul, iar recipientul are dimensiunile potrivite si se transporta fara probleme. Ceea ce te va impresiona insa este aspectul nou-nout, stralucitor si elegant al manichiurii tale, determinandu-te sa incerci produsul.

Cel mai important dezavantaj al lacului de unghii OPI Top Coat este reprezentat de posibilitatea de a se ciobi mai repede decat variante mai dense de pe piata. Fiind vorba de OPI, pretul este usor mai ridicat decat media de pe piata.

Luand insa in calcul atuurile prezente mai sus, iti recomandam sa incerci OPI Top Coat.

Gramaj: 15 ml

Ingrediente: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Acrylates Copolymer, Alcohol Denat./SD Alcohol 40-B, Cellulose Acetate Butyrate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Etocrylene, Benzophenone-1, Dimethicone, CI 60725 (Violet 2).