Review pentru Lapte demachiant destinat tenului uscat DRY SKIN CLEANSER - Pevonia Botanica

Luni, 12.12.2016
de Viorica Ghinea

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica a fost creat pentru a răspunde nevoilor tenului uscat și deshidratat. Acesta îndepărtează impuritățile acumulate la nivelul pielii, asigurând o curățare profundă a epidermei.

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica a fost creat pentru a răspunde nevoilor tenului uscat și deshidratat. Acesta îndepărtează impuritățile acumulate la nivelul pielii, asigurând o curățare profundă a epidermei.

Cum ti se pare Lapte demachiant destinat tenului uscat DRY SKIN CLEANSER - Pevonia Botanica? Voteaza!

0 (0)
Lapte demachiant destinat tenului uscat DRY SKIN CLEANSER - Pevonia Botanica

125 ron

Review-ul DIVAHAIR

În cazul tenului uscat, glandele sebacee nu produc suficient sebum, astfel că pielea are nevoie de o îngrijire delicată și de un ritual special conceput pentru el. Nevoile acestui tip de ten cresc odată cu instalarea sezonului rece, astfel că este recomandat să îți schimbi produsele pe care le folosești de obicei, iar demachiantul este primul de pe listă. Produsul de la Pevonia Botanica asigură o curățare perfectă, hidratare în profunzime și menținerea elasticității.

 

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica are o textură cremoasă și lejeră și o aromă naturală. Ingredientele prezente în compoziția lui hrănesc țesuturile, previn procesul de îmbătrânire prematură, au efect revitalizant și acțiune antiiflamatoare. În plus, ele au rol emolient și curativ, asigurând îngrijirea necesară tenului uscat.

 

Mod de folosire: aplică pe piele cu ajutorul unui disc demachiant, acționând delicat pentru a nu irita tenul. Folosește până nu mai observi nicio urmă de machiaj pe disc.

 

Cel mai important avantaj al laptelui demachiant de la Pevonia Botanica îl reprezintă hidratarea intensă a tenului uscat. Produsul hrănește celulele tenului și reface stratul hidrolipidic ale pielii. Ia în considerare că acesta este hidrosolubil și că nu lasă reziduuri pe piele după clătire. De asemenea, nu poate fi trecut cu vederea nici faptul că este realizat cu extracte organice și că nu conține parabeni.

 

La polul opus, cel legat de dezavantajele acestui produs de curățare a pielii, menționăm că s-ar putea să fii dezamăgită de prețul mai ridicat față de alte produse de același tip de pe piață. Dar luând în considerare lista lungă de beneficii, investiția merită.

 

Ingrediente: ulei esențial de trandafir, ulei de alune, ulei de șofrănaș, castravete, coada-calului, nalbă, arnică montană.

 

Produsul poate fi achiziționat din magazinul online luxbeauty.ro, la prețul de 125.00 lei pentru varianta la 200 ml.