Review pentru Lapte demachiant ten sensibil - Sensitive Skin Cleanser - Pevonia Botanica

Joi, 08.12.2016
de Viorica Ghinea

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica este special conceput pentru a satisface nevoile tenului sensibil. Produsul are o compoziție delicată și o acțiune blândă, astfel că poate fi folosit cu încredere și pe pielea sensibilă sau alergică.

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica este special conceput pentru a satisface nevoile tenului sensibil. Produsul are o compoziție delicată și o acțiune blândă, astfel că poate fi folosit cu încredere și pe pielea sensibilă sau alergică.

Cum ti se pare Lapte demachiant ten sensibil - Sensitive Skin Cleanser - Pevonia Botanica? Voteaza!

0 (0)
Lapte demachiant ten sensibil - Sensitive Skin Cleanser - Pevonia Botanica

125 ron

Review-ul DIVAHAIR

Laptele demachiant de la Pevonia Botanica este un ajutor de nădejde pentru persoanele care au pielea sensibilă, cu tendințe alergice. Textura ușoară este bogată în ingrediente cu acțiune calmantă și regeneratoare. De asemenea, ele întăresc bariera de protecție a pielii, astfel că tenul devine mai rezistent în fața factorilor interni și externi care îi afectează frumusețea și sănătatea.

 

Acest demachiant pentru ten sensibil lasă pielea curată și netedă, învăluindu-te într-o senzație de prospețime. Produsul este solubil în apă și nu lasă reziduuri după clătire, astfel că nu vei avea o senzație neplăcută de fiecare dată când îți atingi fața.

 

Mod de folosire: aplică pe piele cu ajutorul unui disc demachiant, acționând delicat pentru a nu irita tenul. Folosește până nu mai observi nicio urmă de machiaj pe disc.

 

Cel mai mare avantaj al demachiantului pentru ten sensibil de la Pevonia Botanica îl reprezintă acțiunea lui calmantă. Produsul descongestionează și răcorește tenul, oferind o senzație de prospețime. De asemenea, ține cont de faptul că ingredientele naturale din compoziția lui au rol hidratant, revitalizant, calmant, curativ și vasoconstrictor. În plus, calmează mâncărimile și iritațiile, elimină roșeața, netezește și ajută la îndepărtarea imperfecțiunilor.

 

La capitolul dezavantaje, acest produs dedicat tenului sensibil poate să te dezamăgească atunci când vei afla prețul lui, care este mai mare față de alte dermatocosmetice de același tip. Totuși, lista de beneficii te va convinge că merită să faci această investiție pentru pielea ta.

 

Ingrediente: ulei de șofrănaș, mușețel, gălbenele, tei, castan.

 

Produsul poate fi achiziționat de pe beautyoneshop.ro, la prețul de 125.00 lei.