Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Luciu de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss

Duminică, 08.06.2014
de Andreea Baluteanu

Luciul de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss mizeaza pe forta de atractie a nuantelor puternice, care vor contura frumos buzele. Contine agenti hidratanti care lasa pielea buzelor mai moale si mai matasoasa si pigmenti puri de culoare care redau nuantele stralucitoare. Textura lejera se aplica in mod placut, fara a fi lipicioasa.

Luciul de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss mizeaza pe forta de atractie a nuantelor puternice, care vor contura frumos buzele. Contine agenti hidratanti care lasa pielea buzelor mai moale si mai matasoasa si pigmenti puri de culoare care redau nuantele stralucitoare. Textura lejera se aplica in mod placut, fara a fi lipicioasa.

Cum ti se pare Luciu de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss? Voteaza!

0 (0)
Luciu de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Luciul de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss cucereste cu nuantele puternice, bine pigmentate, textura placuta care se aplica in mod lejer si capacitatea buna de hidratare. Are la baza pigmenti puri de culoare, care vor reda nuante cu potential de a atrage toate privirile.

Formula lejera a luciului de buze se aplica fara probleme, fara a lasa finisarea lipicioasa suparatoare la multe produse de gen. Ambalajul simplu, transparent, care permite vizualizarea culorii fara probleme, are un capac argintiu care scoate produsul din anonimat.

Mod de folosire: aplica pe buza superioara incepand din centrul sau, iar pe cea inferioara de la un capat la altul.

Cel mai important avantaj al luciului Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss este reprezentat de nuantele placute, pigmentate, care vor atrage fara nicio indoiala atentia. Bine pigmentate, culorile rezista destul de bine pe buze si au o finisare semi stralucitoare, care le apropie de un ruj. Formula placuta, cremoasa, se asterne in mod confortabil pe buze, fara pelicula lipicioasa deranjanta de la alte produse de gen. Contine agenti hidratanti care lasa buzele matasoase, catifelate. Aplicatorul reda un strat ideal de produs, inca de la prima aplicare. Pretul atragator nu te va lasa indiferenta.

Principalul dezavantaj al luciului de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss este reprezentat de finisarea mai putin stralucitoare, in ciuda recomandarilor producatorilor.

Luand in calcul cumulul sau de puncte pozitive: formula placuta, care se asterne usor, lejeritatea sa, capacitatea buna de hidratare, nuantele frumoase, bine pigmentate, merita sa incerci luciul de buze Maybelline NY Color Sensational Shine Gloss.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66511 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41603 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!