Review pentru Masca de fata Aslavital pudra de argila

Luni, 01.07.2013
de Andreea Baluteanu

Masca de fata Aslavital cu pudra de argila este propice tuturor tipurilor de ten, fiind recomandata amestecarea ei cu diverse ingrediente pentru rezolvarea problemelor specifice ale pielii. Lasa tenul moale, curat si catifelat, reducand productia de sebum si diminuand imperfectiunile.

Masca de fata Aslavital cu pudra de argila este propice tuturor tipurilor de ten, fiind recomandata amestecarea ei cu diverse ingrediente pentru rezolvarea problemelor specifice ale pielii. Lasa tenul moale, curat si catifelat, reducand productia de sebum si diminuand imperfectiunile.

Cum ti se pare Masca de fata Aslavital pudra de argila? Voteaza!

4.0 (12)
Masca de fata Aslavital pudra de argila

13 ron

Review-ul DIVAHAIR

Masca de fata de la Aslavital contine in proportie de 100% argila, netratata chimic, provenita din Muntii Padurea Craiului. Are la baza un complex de aluminosilicati, alaturi de 20 de minerale naturale, recunoscute pentru proprietatile lor in purificarea si curatarea in profunzime a tenului. Folosita ca atare, argila este ideala in tratamentul tenului gras, in diminuarea si prevenirea aparitiei cosurilor si a imperfectiunilor si in reglarea productiei de sebum.

Pachetul comercializat de Aslavital contine 10 plicuri a cate 20 de g de argila. Aspectul simplu, nepretentios al produsului este specific brandului romanesc.

Mod de folosire: pudra de argila se amesteca cu apa potabila sau apa de pe taratele de grau, pana la obtinerea unei paste consistente. Pentru a trata problemele specifice ale tenului, specialistii iti recomanda sa o asociezi sucurilor naturale astringente de rosii, lamai, castraveti, caise sau portocale, pentru tenul gras, ingredientelor hranitoare precum laptele, mierea, uleiul de masline si galbenusul de ou, pentru tenul uscat sau normal.

Principalul avantaj al mastii de fata cu pudra de argila de la Aslavital este reprezentat de multitudinea de directii de folosire. In functie de necesitatile tenului, poate fi amestecata cu diverse ingrediente si poate rezolva probleme specifice, fiind ideala atat pentru tenul gras, dar si pentru cel uscat sau sensibil. Are la baza argila netratata chimic, ceea ce o transforma intr-un produs natural. Este usor de aplicat pe fata si va avea drept rezultat o piele mai curata, mai luminoasa si mai moale. Controleaza secretia de sebum si reduce cosurile, aspecte extrem de importante. Pretul mic este un atu pe care nu ai cum sa il ignori.

In ceea ce priveste dezavantajele mastii de fata cu pudra de argila Aslavital, necesitarea de a astepta un timp destul de mare pana la uscare, de circa 20 de minute, poate reprezenta un inconvenient in folosire. In al doilea rand, la contactul cu plasticul sau metalul, isi pierde din proprietatile binefacatoare. Poate inrosi si irita tenul extrem de sensibil, nefolosita in mod corespunzator.

Pentru beneficiile numeroase, formula naturala si diversitatea de utilizari, masca de fata cu pudra de argila de la Aslavital merita incercata.

Gramaj: 2*20 de plicuri