Review pentru Mascara Fabulous Lash Curved Miss Sporty

Sâmbătă, 09.03.2013
de Andreea Baluteanu

Mascara Fabulous Lash Curved de la Miss Sporty promite sa ne ofere gene cu un aspect curbat, frumos intoarse. Formula produsului nu lipeste si nu incarca genele, mentinandu-le un look natural, intreaga zi.

Mascara Fabulous Lash Curved de la Miss Sporty promite sa ne ofere gene cu un aspect curbat, frumos intoarse. Formula produsului nu lipeste si nu incarca genele, mentinandu-le un look natural, intreaga zi.

Cum ti se pare Mascara Fabulous Lash Curved Miss Sporty? Voteaza!

0 (0)
Mascara Fabulous Lash Curved Miss Sporty

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cei mai renumiti si mai avantajosi producatori din industria cosmetica, Miss Sporty a lansat varianta pentru gene curbate, Fabulous Lash Curved. Formula promite sa nu incarce genele, sa nu le lipeasca si sa nu se faramiteze, pentru gene frumoase, bogate. Te vei bucura de un aspect usor curbat, fara a folosi aparatul de intors genele.

Textura mascarei este suficient de consistenta pentru a favoriza o aplicare usoara. Ambalajul de 8 ml, in culori aprinse, de fuchsia, este trendy si tineresc, atragand atentia, unul dintre aspectele caracteristice ale produselor Miss Sporty.

Mod de folosire: Mascara se aplica pe genele superioare, intr-un singur strat sau repetand aplicarea, pentru un efect spactaculos. Executa miscari in zig-zag, de jos in sus, folosind varful periutei pentru a imbraca si genele din coltul intern sau extern al ochiului. Nu uita de genele inferioare, conturarea acestora accentueaza profunzimea privirii.

Principalul avanrtaj al Fabulous Lash Curved de la Miss Sporty este dat de naturaletea aspectului genelor. Formula mascarei nu incarca si nu lipeste genele, nu se faramiteaza. Indepartarea facila, cu un demachiant potrivit zonei sensibile a ochilor, este intotdeauna un plus. Produsul este usor de aplicat, iar periuta curbata intoarce in mod eficient genele, fiind practica si putand fi refolosita dupa epuizarea continutului tubului de mascara. Aspectul atractiv, viu colorat, al ambalajului va stimula achizitia, in timp ce pretul mic, caracteristic brandului, nu poate fi ignorat.

De partea cealalta, genele nu prezinta un aspect spectaculos, curbarea lor nu este foarte vizibila, iar rezultatele in ceea ce priveste alungirea si volumul sunt reduse. Consistenta poate fi putin mai lichida la inceput, dar isi redobandeste densitatea, dupa primele utilizari.

Pentru pretul mic, periuta practica si aspectul natural pe care il confera genelor, Fabulous Lash Curved de la Miss Sporty merita achizitionat.

Gramaj: 8 ml