Adevarata Stare de Bine

Review pentru Oja magnetica Flormar

Luni, 18.03.2013
de Andreea Baluteanu

Oja magnetica Flormar promite o manichiura cu aspect interesant, rezistenta si uniforma, in 8 nuante disponibile. Unghiile sunt scoase din anonimat de look-ul "in valuri", obtinut cu ajutorul magnetului inclus in pachet.

Oja magnetica Flormar promite o manichiura cu aspect interesant, rezistenta si uniforma, in 8 nuante disponibile. Unghiile sunt scoase din anonimat de look-ul "in valuri", obtinut cu ajutorul magnetului inclus in pachet.

Cum ti se pare Oja magnetica Flormar? Voteaza!

5 (2)
Oja magnetica Flormar

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Oja magnetica de la Flormar garanteaza un look neobisnuit, atragator al unghiilor. Produsul este disponibil in 8 nuante care, in combinatie cu magnetul inclus in set, creaza un aspect usor valurit al manichiurii.

Setul de la Flormar include o oja, la alegere din cele 8 nuante disponibile, alaturi de un magnet imprimat cu logo-ul brandului.

Mod de folosire: Aplica un strat de oja pe unghiile degresate, agitand bine sticluta inainte de folosire. Pozitioneaza magnetul cat mai aproape, la cativa centimetri de unghie, cu partea rotunda in sus si mentine timp de aproximativ 10 secunde, fara a indeparta pentru a verifica, intre timp.

Principalul avantaj al utilizarii ojei magnetice de la Flormar este dat de aspectul deosebit, special al manichiurii. Daca esti pasionata de look-ul unghiilor tale, atunci produsul merita incercat. Culorile vii, intense sunt usor de aplicat, avand o finisare uniforma si un luciu atragator. Rezistenta ojei este medie, intre 3-4 zile; in cazul in care apelezi la un top-coat, ea va fi insa accentuata. Pretul mic si renumele unuia dintre cele mai celebre branduri de manichiura sunt avantaje de luat in calcul.

Referitor la dezavantaje, procesul de aplicare poate fi dificil, atunci cand iti lipseste indemanarea, iar manevrarea magnetului se poate dovedi pretentioasa. Disponibilitatea de nuante este putin diversificata, iar rezistenta medie. In cazul in care unghiile tale nu se afla in cea mai buna stare, oja le poate ingalbeni.

Pentru aspectul inedit, atragator al manichiurii, oja magnetica Flormar merita insa incercata.

Pachetul contine o sticluta de oja si un magnet decorat cu logo-ul brandului.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!