Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières

Duminică, 01.02.2015
de Andreea Baluteanu

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières contine cinci nuante care iti vor creiona un look perfect, mulandu-se pe dorintele tale gratie prezentei a patru culori cu finisari diferite si a unui iluminator. Acest produs are la baza o tehnologie care iti asigura un look radios din orice unghi, reflectand lumina.

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières contine cinci nuante care iti vor creiona un look perfect, mulandu-se pe dorintele tale gratie prezentei a patru culori cu finisari diferite si a unui iluminator. Acest produs are la baza o tehnologie care iti asigura un look radios din orice unghi, reflectand lumina.

Cum ti se pare Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières? Voteaza!

0 (0)
Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières

185 ron

Review-ul DIVAHAIR

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières te cucereste cu nuantele frumoase, foarte bine asortate si asociate, care iti pun in evidenta privirea. Vei fi pe deplin convinsa de eficienta sa, atunci cand vei afla ca are la baza un efect de netezire optica si de reflectie a luminii, care iti garanteaza un aspect radios din orice unghi.

Fiind vorba de un producator de lux, textura moale, sublima a fardului este un factor bine inteles. Beneficiind de aceasta calitate, fardul se aplica atat de placut, incat rutina de machiaj va deveni o adevarata placere. Vei fi cucerita si de ambalajul luxos, in nuante de auriu, cu fardurile dispuse cromatic in rolul celui cu rol de highlighter.

Mod de folosire: aplica o singura culoare, in strat mai mult sau mai putin definit, in functie de dorinta ta. Foloseste doua nuante pentru un efect sofisticat si mizeaza pe toate pentru a creiona un make-up care sa atraga toate privirile.

Cel mai important avantaj al fardului Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières este reprezentat de nuantele extrem de frumoase. Vei regasi in cadrul fiecarei variante de paleta nuante usor de asortat si de combinat, bogate in pigmenti care isi reflecta profunzimea pe pielea ta, indiferent de culoarea aleasa. Cum aplicarea este un factor esential atunci cand alegi un produs cu contact direct cu tenul tau, textura fina, moale a fardului de pleoape nu te va lasa indiferenta. Produsul te va incuraja sa te joci cu creativitatea ta, iar caracterul sau buildable iti va garanta ca, oricata culoare ai folosi, nu vei capata un look neatragator, incarcat. Nu te teme ca se va faramita in timpul zilei si nici ca te vei intoarce acasa fara niciun pic de culoare pe pleoape; fardul se mentine bine si are o rezistenta care merita remarcata. In acelasi sens pozitiv se individualizeaza si ambalajul auriu, rafinat si glam.

Principalul dezavantaj al paletei Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières este dat de pretul ridicat, care nu se adreseaza tuturor buzunarelor.

Daca iti doresti insa o paleta de farduri care sa iti garanteze nuante frumoase, usor de asortat si placut de aplicat, bogate in pigmenti, dar totusi lejere, cu o rezistenta de luat in calcul, Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières poate fi optiunea castigatoare.

Gramaj: 8,5 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!