Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Pudra compacta Ideal Flawless AVON

Sâmbătă, 28.09.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra compacta Ideal Flawless AVON confera o acoperire buna a imperfectiunilor, matifiind in acelasi timp tenul si oferindu-i un aspect luminos, satinat. Are rol de fixare a machiajului, sporind rezistenta fondului de ten si a anticearcanului. Are la baza o tehnologie exclusiva, patentata Avon.

Pudra compacta Ideal Flawless AVON confera o acoperire buna a imperfectiunilor, matifiind in acelasi timp tenul si oferindu-i un aspect luminos, satinat. Are rol de fixare a machiajului, sporind rezistenta fondului de ten si a anticearcanului. Are la baza o tehnologie exclusiva, patentata Avon.

Cum ti se pare Pudra compacta Ideal Flawless AVON? Voteaza!

4.3 (6)
Pudra compacta Ideal Flawless AVON

43 ron

Review-ul DIVAHAIR

Beneficiind de aceeasi putere de acoperire, ca si in cazul fondului de ten cu acelasi nume, pudra Ideal Flawless AVON camufleaza imperfectiunile, matifiaza si accentueaza luminozitatea naturala a tenului. Pudra are la baza tehnologia patentata Avon Invisibled, care asigura o buna armonizare cu tenul si o adaptare foarte buna la nuanta si tipul acestuia.

Formula fina a pudrei se aplica fara probleme si adera foarte bine pe piele, oferind un aspect natural. Recipientul negru este elegant, iar ambalajul este prevazut cu o oglinda si un buretel pentru aplicare, facilitand folosirea produsului.

Mod de folosire: Pudra se poate aplica fie cu pensula, pornind din centrul fetei si estompand catre extremitati, pentru un efect natural, lejer, si pentru eventualele retusuri de peste zi, fie cu buretelul din dotare, pentru un aspect pretios, finisat.

Cel mai important avantaj al pudrei compacte Ideal Flawless AVON este conferit de puterea sa de acoperire, camufland destul de eficient imperfectiunile si completand actiunea fondului de ten. Daca ai un ten normal, fara prea mari probleme, pudra poate fi folosita in egala masura si pe pielea curata. Rezistenta este satisfacatoare, pudra mentinand tenul in buna stare pe parcursul a catorva ore. Poate fi folosita pe orice tip de ten, matifiindu-l pe cel gras si promitand sa nu il usuce pe cel deshidratat. Fixeaza machiajul si ofera un aspect uniform, satinat tenului. Formula fina este usor de aplicat, nelasand efect de masca, atata timp cat este folosita in mod corespunzator.

Principalul dezavantaj al pudrei Ideal Flawless AVON se refera la lipsa pigmentilor de iluminare. In ciuda proprietatilor de reflexie a luminii, pudra confera mai degraba un aspect incarcat pielii. Nu este potrivita pentru tenul acneic, cu probleme, caruia ii poate accentua dificultatile.

Daca iti doresti o pudra cu capacitate buna de acoperire si matifiere, cu o textura fina si cu o formula care se aplica fara probleme, la un pret prietenos, Ideal Flawless AVON merita fara indoiala incercata.

Gramaj: 10 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!