Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Pudra Farmasi Silky Touch

Duminică, 29.09.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra Farmasi Silky Touch tenteaza cu formula sa catifelata, extrem de fina, care promite sa ofere o finisare satinata, aerata tenului. Matifiaza si acopera in mod satisfacator imperfectiunile. Lasa o senzatie de confort la aplicare si rezista destul de bine pe ten.

Pudra Farmasi Silky Touch tenteaza cu formula sa catifelata, extrem de fina, care promite sa ofere o finisare satinata, aerata tenului. Matifiaza si acopera in mod satisfacator imperfectiunile. Lasa o senzatie de confort la aplicare si rezista destul de bine pe ten.

Cum ti se pare Pudra Farmasi Silky Touch? Voteaza!

4.5 (2)
Pudra Farmasi Silky Touch

16 ron

Review-ul DIVAHAIR

Pudra Farmasi Silky Touch este special conceputa pentru tenul normal, dar poate fi folosita in egala masura si pe tenul uscat sau gras. Are la baza pigmenti pudrati care fixeaza machiajul si lasa o finisare mata, dar suficient de fina tenului. Ingredientele cu proprietati de camuflare a imperfectiunilor sunt la randul lor prezente, cu toate ca nu se numara printre atuurile pregnante ale pudrei.

Formula fina, catifelata se aplica usor pe fata si lasa o senzatie de confort, sugerata foarte bine de denumirea produsului. Recipientul de pudra este dublu compartimentat, continand produsul propriu zis, intr-o parte, si buretelul pentru aplicare, in cealalta.

Mod de folosire: pudra Farmasi Silky Touch se aplica fie pe tenul curat, fie deasupra fondului de ten. Foloseste o pensula cu peri fini, pentru un finish natural, sau buretelul cu care este prevazuta, pentru o finisare mai satinata.

Cel mai important avantaj al pudrei Farmasi Silky Touch se refera la formula sa fina, catifelata, care fixeaza frumos machiajul si lasa un aspect matasos tenului. Textura prafuita se aplica destul de usor si nu incarca tenul, atunci cand este folosita ca atare. Are o putere medie de acoperire a imperfectiunilor, cu toate ca nu se remarca prin acest aspect. Matifiaza suficient de bine, eliminand pentru cateva ore luciul inestetic din zona T. Pretul atragator, in combinatie cu beneficiile deja enuntate, o transforma intr-unul dintre cele mai rentabile produse de gen de pe piata.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al pudrei de fata Farmasi Silky Touch, se remarca aspectul incarcat pe care il poate oferi tenului, daca este folosita in cantitati prea mari. Pudra nu camufleaza imperfectiunile vizibile, fiind recomandat sa folosesti un produs cu o putere mai mare de acoperire, in cazul in care ai un ten cu probleme.

Te poate cuceri insa, daca te afli in cautarea unei pudre fine, cu putere medie de acoperire a imperfectiunilor si cu o finisare satinata, la un pret atragator.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!