Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Ruj Farmasi Maxi Rouge

Duminică, 25.05.2014
de Andreea Baluteanu

Rujul Farmasi Maxi Rouge cucereste prin pigmentul bogat, profund pe care il contine, conturand nuante care vor atrage cu siguranta atentia. Tenteaza cu o rezistenta buna si un raport impresionant intre pret si beneficiile oferite.

Rujul Farmasi Maxi Rouge cucereste prin pigmentul bogat, profund pe care il contine, conturand nuante care vor atrage cu siguranta atentia. Tenteaza cu o rezistenta buna si un raport impresionant intre pret si beneficiile oferite.

Cum ti se pare Ruj Farmasi Maxi Rouge? Voteaza!

5 (1)
Ruj Farmasi Maxi Rouge

14 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rujul Farmasi Maxi Rouge tenteaza cu pigmentarea sa superioara, cu formula care promite sa se mentina intr-o stare buna pe buze si raportul bun intre pret si calitate. Contine agenti coloranti care imbraca buzele intr-un strat intens, profund, atragand atentia asupra lor.

Formula concentrata, dar cremoasa a rujului este imbogatita cu tonuri aurii si particule fine, iluminatoare, fiind perfecta pentru vara. Ambalajul in nuante metalizate, argintii, iti va atrage cu siguranta atentia.

Mod de folosire
: Aplica rujul din centrul buzei superioare, urmarind conturul natural, spre extremitati. Pe buza inferioara, aplica de la capat la altul. Estompeaza surplusul cu un servetel si asociaza cu un creion de buze, pentru a-i mari rezistenta.

Principalul avantaj al rujului Farmasi Maxi Rouge este dat de pigmentul puternic pe care il contine, conturand nuante frumoase, care atrag atentia asupra buzelor tale. Rujul are o textura cremoasa care se aplica usor. Contine particule fine, sclipitoare, care nu construiesc insa un look ostentativ, ci pot fi lejer adaptate la un make-up natural, de zi. Este potrivit pentru vara, prin tonurile aurii pe care le poseda. Raportul foarte bun intre pret si beneficii este un atu de marca al brandului Farmasi.

Cel mai important dezavantaj al rujului Farmasi Maxi Rouge este legat de rezistenta scazuta, fiind necesare reaplicari frecvente pe parcursul zilei, in ciuda pigmentarii sale. Poate usca buzele si reflecta asperitatile acestora, daca nu sunt exfoliate si hidratate inainte de aplicarea rujului.

Luand insa in calcul atuurile sale: formula puternic pigmentata, care reda nuante frumoase, cu o stralucire fina, aurie, la un pret foarte bun, merita sa testezi rujul Farmasi Maxi Rouge.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!