Adevarata Stare de Bine

Review pentru Pudra minerala Revlon Colorstay

Duminică, 07.07.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra minerala Revlon Colorstay asociaza puterea de acoperire a unui fond de ten cu efectul de finisare al unei pudre, oferind un machiaj complet, cu o rezistenta de pana la 16 ore si o formula pura, care nu incarca porii si nu creeaza efect de masca. Contine factor de protectie solara 10.

Pudra minerala Revlon Colorstay asociaza puterea de acoperire a unui fond de ten cu efectul de finisare al unei pudre, oferind un machiaj complet, cu o rezistenta de pana la 16 ore si o formula pura, care nu incarca porii si nu creeaza efect de masca. Contine factor de protectie solara 10.

Cum ti se pare Pudra minerala Revlon Colorstay? Voteaza!

0 (0)
Pudra minerala Revlon Colorstay

50 ron

Review-ul DIVAHAIR

Una dintre cele mai populare forme de machiaj, pudra cu minerale asociaza acoperirea oferita de un fond de ten cu efectul matifiant al unei pudre. Produsul are la baza o concentratie importanta de minerale, care nu incarca tenul si il protejeaza. Ideala pentru tenul sensibil, dar si pentru cel normal/mixt, cu tendinte de ingrasare, nu contine uleiuri si parfumuri si garanteaza ca nu va irita si nu va modifica echilibrul tenului. Factorul de protectie solara 10 este un element de care merita sa tii tont, mai ales in contextul riscurilor actuale la care este supusa pielea.

Formula fina a pudrei fixeaza machiajul si acopera imperfectiunile, fiind usor de aplicat cu ajutorul pensulei din dotare. Ambalajul din sticla contine un aplicator cu pensula, inclus pentru a facilita folosirea produsului.

Mod de folosire: Raspandeste uniform pe suprafata pielii, cu ajutorul pensulei din dotare, cu miscari circulare. Pentru un aspect natural, aplica intr-un singur strat, pentru o finisare studiata, repeta aplicarea.

Principalul avantaj al pudrei minerale Revlon Colorstay il constituie asocierea intr-un singur produs a puterii de acoperire a unui fond de ten cu efectul de finisare mata al unei pudre. Acopera imperfectiunile, cu toate ca nu incarca porii si nu creeaza efect de masca, folosita conform instructiunilor. Este ideala pentru tenul gras, caruia ii ofera un aspect natural si o matifiere satisfacatoare. Compozitia bogata in minerale raspunde nevoilor tenului, respectandu-i echilibrul. Absenta parfumului si a uleiurilor este intotdeauna un punct pozitiv.

In ceea ce priveste dezavantajele pudrei minerale Revlon Colorstay, pensula din dotare poate fi destul de dificil de folosit. In plus, folosita pe un ten uscat, cu tendinte de deshidratare, pudra poate evidentia zonele cu probleme si poate crea efect de masca. Factorul de protectie 10 este redus.

Daca iti doresti insa un produs non-iritant, care sa matifieze si sa acopere imperfectiunile, fara a bloca porii si respectand echilibrul tenului, pudra minerala Revlon Colorstay poate fi o solutie de incercat.

Gramaj: 9,9 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!