Adevarata Stare de Bine

Review pentru Rimel Maybelline New York The Falsies Mascara

Joi, 22.08.2013
de Andreea Baluteanu

Rimelul Maybelline New York The Falsies Mascara ofera volum atragator genelor, curbandu-le si alungindu-le, in acelasi timp. Produsul beneficiaza de o periuta speciala, care umple spatiile dintre gene, oferind astfel impresia de gene false, dese si lungi.

Rimelul Maybelline New York The Falsies Mascara ofera volum atragator genelor, curbandu-le si alungindu-le, in acelasi timp. Produsul beneficiaza de o periuta speciala, care umple spatiile dintre gene, oferind astfel impresia de gene false, dese si lungi.

Cum ti se pare Rimel Maybelline New York The Falsies Mascara? Voteaza!

0 (0)
Rimel Maybelline New York The Falsies Mascara

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rimelul Maybelline New York The Falsies Mascara a fost premiat de revista Glamour cu premiul Glammy Awards 2011 pentru cea mai buna mascara, oferind volum, curbare si alungire genelor. Are la baza o formula bogata in pro-keratina si fibre, care intaresc genele si ofera rezultate rapide, vizibile imediat.

Formula lichida confera un efect de alungire genelor, separandu-le si imbracandu-le intr-un strat negru intens. Periuta cu design special, sub forma de lingura, defineste privirea si contribuie la evidentierea fiecarei gene in parte.

Mod de folosire: Mascara se aplica pe genele curate, prin miscari in zig-zag, de jos in sus. Foloseste varful pentru a defini genele mai greu accesibile din coltul interior si cel exterior. Nu uita de genele inferioare, conturarea lor ofera profunzime privirii.

Cel mai important avantaj al Maybelline New York The Falsies Mascara este reprezentat de volumul pe care il ofera genelor. Intr-adevar, acestea sunt mai dese si mai bine definite, atragand atentia asupra privirii tale. Periuta cu design revolutionar, in forma de lingura, separa genele si permite accesul si la cele mici, din colturi, in timp ce dimensiunile sale restrang riscul de a te pata. Perii desi de plastic produc efectul de curbare al genelor, oferindu-ti un look feminin, inocent. Rezista destul de bine, fara a curge si fara a incarca in mod neplacut privirea. Premiul Glamour 2011 pentru cea mai buna mascara este un element care va favoriza fara indoiala achizitia.

Referitor la principalul dezavantaj al mascarei Maybelline New York The Falsies Mascara, efectul de gene false promis, lungi, dese si curbate, nu este atins pentru genele scurte. Volumul este punctul sau forte, alungirea fiind mai degraba compromisa. Textura lichida te supune riscului de a te pata, rimelul putandu-se faramita pe gene.

Daca iti doresti o mascara care sa confere volum genelor, separandu-le si definindu-le in mod atragator, la un pret mic, Maybelline New York The Falsies Mascara merita incercata.

Gramaj: 8,2 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!