Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Sare de baie anticelulitică și antiage vinoterapie - Cristalli di Vigna

Marţi, 20.12.2016
de Viorica Ghinea

După o zi lungă și obositoare, nimic nu se compară cu o baie fierbinte, aromată și relaxantă. Iar ingredientul miraculos care transformă ritualul de seară într-o experiență de neuitat este sarea de baie din gama Kianty spa.

După o zi lungă și obositoare, nimic nu se compară cu o baie fierbinte, aromată și relaxantă. Iar ingredientul miraculos care transformă ritualul de seară într-o experiență de neuitat este sarea de baie din gama Kianty spa.

Cum ti se pare Sare de baie anticelulitică și antiage vinoterapie - Cristalli di Vigna? Voteaza!

0 (0)
Sare de baie anticelulitică și antiage vinoterapie - Cristalli di Vigna

12 ron

Review-ul DIVAHAIR

Scapă de grijile și de gândurile negative adunate peste zi în minte cu ajutorul unei băi fierbinți îmbogățite cu proprietățile sării de baie Cristalli di Vigna, produs oferit de către Bruno Vassari. Acest ritual pe baza de vinoterapie nu te va relaxa doar fizic, ci și emoțional datorită ingredientelor din compoziția produsului.

 

Mod de folosire: se adaugă pliculețul de sare de baie în apă și se amestecă până la dizolvarea cristalelor.

 

Dacă nu ai suficient timp ori bugetul necesar pentru a vizita un SPA, atunci creează astfel de momente divine chiar la tine acasă. Sarea de baie Cristalli di Vigna are rolul de a te calma, de a-ți limpezi mintea și de a-ți catifela pielea.

 

Cel mai mare avantaj al sării de baie Cristalli di Vigna de la Bruno Vassari îl reprezintă acțiunea antiage și anticelulitică. Produsul nu oferă doar un moment de relaxare unic după o zi lungă și plină de provocări, ci reprezintă și o sesiune de înfrumusețare datorită algei Fucus Vesiculosu din compoziție. În plus, grație conținutului de polifenoli, această sare de baie alungă orice urmă de stres in organism. Un alt motiv care te va convinge de acțiunea benefică a acestui produs îl reprezintă aroma lui cuceritoare.

 

Produsul poate fi achiziționat din magazinul online beautyoneshop.ro , la prețul de 12 lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28190 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19891 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17782 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!