Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Set cadou Trussardi My Name eau de parfum 50 ml + body oil 100 ml

Vineri, 25.11.2016
de Viorica Ghinea

Scapă de agitația și de stresul cu care te confrunți în perioada sărbătorilor de iarnă cu ajutorul setului cadou format din parfumul și uleiul pentru corp Trussardi My Name, în variantele 50 ml, respectiv 100 ml. 

Scapă de agitația și de stresul cu care te confrunți în perioada sărbătorilor de iarnă cu ajutorul setului cadou format din parfumul și uleiul pentru corp Trussardi My Name, în variantele 50 ml, respectiv 100 ml. 

Cum ti se pare Set cadou Trussardi My Name eau de parfum 50 ml + body oil 100 ml? Voteaza!

0 (0)
Set cadou Trussardi My Name eau de parfum 50 ml + body oil 100 ml

151 ron

Review-ul DIVAHAIR

Parfumul de la Trussardi My Name, care a fost lansat în 2013, este inspirat din stilul de viață italian și are o compoziție oriental-florală, care te va face să te simți mai feminină și mai seducătoare. Setul este completat în mod armonios de un ulei de corp care îți îngrijește delicat pielea și îți oferă o senzație de relaxare.

 

Parfumul de la Trussardi My Name te va seduce cu mixul lui de arome. El conține note de violete albe, floare de heliotrop, mosc, liliac și laba gâștii. Iar traseele de vanilie și ambră pun bazele acestui produs ispititor. Parfumul cucerește cu nota fresh, delicata, senzuala, dar intensă. Aroma lui nu dispare din primele momente de la aplicare, ci te vei putea bucura de ea întreaga zi. Uleiul pentru corp, al doilea produs care completează setul, intensifică aroma cu note orientale și lasă pielea catifelată și strălucitoare, oferindu-ți o senzație de prospețime timp îndelungat. El previne uscarea și deshidratarea pielii, fiind ideal pentru ritualul de îngrijire și înfrumusețare dedicat anotimpului rece.

 

Un alt avantaj de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi setul format din parfumul și uleiul pentru corp de la Trussardi My Name este ambalajul elegant. Ambele produse dau dovadă de bun-gust și rafinament, astfel ca este imposibil ca persoana care se va bucura de ele să nu fie încântată la primirea cadoului.

 

Mod de folosire: parfumul se aplică în zonele de puls, iar uleiul de corp se foloseşte pe pielea umedă, masând ușor cu mișcări circulare până intră în piele.

 

Setul cadou format din parfumul și uleiul pentru corp Trussardi My Name, în variantele 50 ml, respectiv 100 ml, poate fi achiziționat de pe carespot.ro, la prețul promoțional de 151 Ron redus de la 211 Ron.

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!