Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Apă de parfum Dolce&Gabbana Sicily

Miercuri, 08.06.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de parfum Dolce&Gabbana Sicily este considerată o variantă modernă a Chanel no. 5, deoarece conţine, la fel ca miticul parfum, acorduri de aldehide în compoziţia sa. Esenţa face parte din categoria floralelor şi o are drept creatoare pe Nathalie Lorson.

Apa de parfum Dolce&Gabbana Sicily este considerată o variantă modernă a Chanel no. 5, deoarece conţine, la fel ca miticul parfum, acorduri de aldehide în compoziţia sa. Esenţa face parte din categoria floralelor şi o are drept creatoare pe Nathalie Lorson.

Cum ti se pare Apă de parfum Dolce&Gabbana Sicily? Voteaza!

4.7 (7)
Apă de parfum Dolce&Gabbana Sicily

325 ron

Review-ul DIVAHAIR

„Nu există Italia fără Sicilia” - este mottoul care a stat în spatele parfumului Dolce&Gabbana Sicily. Celebrul duo italian provine din frumoasa insulă şi a imprimat dragoste nu numai în creaţiile vestimentare, dar şi în acordurile esenţei pentru Sicilia. Sicily este descrisă de creatori ca fiind „moale ca un suspin, atrăgătoare ca buzele aşteptând un sărut şi de neuitat ca atingerea pielii unei femei”. Notele care redau olfactiv aceste impresii sunt banana, caprifoiul şi bergamota în vârf, iasomia, hibiscusul, zambila şi trandafirul în inimă, moscul şi notele lemnoase în bază.

Sticluţa parfumului este una dintre cele mai mari enigme din industria parfumurilor: în timp ce notele din Dolce&Gabbana Sicily sunt calde, feminine, recipientul respiră mai degrabă masculinitate prin contururile clasice.

Cel mai important avantaj al Dolce&Gabbana Sicily este dat de aroma sa intimă. Puţine parfumuri reuşesc să fie senzuale şi feminine, fără a-şi pierde din caracterul sofisticat, rafinat. Spre deosebire de marele hit al casei italiene, Light Blue, Sicily are o personalitate complexă, fiind similar caracterului femeilor din această regiune a Italiei: frumoase, dar puternice şi pline de autoritate.

Aroma parfumului va sta aproape de pielea ta, având o rezistenţă ridicată, dar o intensitate medie: este parfumul pe care numai cei ce stau foarte aproape de tine îl vor putea mirosi. Acest aspect face ca Dolce&Gabbana Sicily să fie sexi şi personal şi îl transformă într-o alegere a femeilor care ştiu că nu trebuie să fie zgomotoase pentru a impresiona.

De asemenea, nu vei putea ignora nici latura retro, elegantă, classy a parfumului, care aminteşte de esenţele epocii glamour, graţie aldehidelor din compoziţie. Nota principală a parfumului este banana, dar o banană cremoasă, sofisticată.

De partea cealaltă, Dolce&Gabbana Sicily nu este o alegere potrivită pentru femeile care îşi doresc ori un parfum cuminte, previzibil şi plăcut, ori esenţele puternice, dulci şi gurmande.

Cumpără Dolce&Gabbana Sicily dacă iubeşti această frumoasă insulă şi îţi doreşti un parfum care să îţi evidenţieze perfect senzualitatea.

Parfumul este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 325 de lei/EDP 100 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Cristina Țopescu, o viață tulburătoare și plină de greutăți. Glamour-ul era doar la TV (66734 vizite)
 2. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (59243 vizite)
 3. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (54698 vizite)
 4. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43433 vizite)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (41284 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 5. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (nota 4.3)
 1. Atelierul de Slăbit a inaugurat al treilea centru în AFI Cotroceni (0 comentarii)
 2. Arde Delta Văcărești! Flăcările sunt foarte aproape de mall-ul de la Piața Sudului (0 comentarii)
 3. 5 zodii vor avea un început de Martie extraordinar iar două zodii vor avea de suferit (0 comentarii)
 4. Horoscopul Zilei de Marți, 25 Februarie 2020 - Taurii trec printr-o perioada stresantă (0 comentarii)
 5. 9 trucuri pentru a aplica tușul corect, dacă ai pleoapa căzută (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!