Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Spuma autobronzanta pentru corp St. Moriz

Duminică, 23.03.2014
de Andreea Baluteanu

Spuma autobronzanta St. Moriz promite sa iti ofere un bronz puternic, cu tente frumoase, calde si nuante naturale. Contine ingrediente care asigura calitatea unui bronz profesional si o textura de spuma care se aplica usor si lasa o senzatie placuta. Se reaplica in functie de cat de intensa iti doresti sa fie culoarea finala.

Spuma autobronzanta St. Moriz promite sa iti ofere un bronz puternic, cu tente frumoase, calde si nuante naturale. Contine ingrediente care asigura calitatea unui bronz profesional si o textura de spuma care se aplica usor si lasa o senzatie placuta. Se reaplica in functie de cat de intensa iti doresti sa fie culoarea finala.

Cum ti se pare Spuma autobronzanta pentru corp St. Moriz? Voteaza!

3.8 (6)
Spuma autobronzanta pentru corp St. Moriz

36 ron

Review-ul DIVAHAIR

Spuma autobronzanta St. Moriz promite sa ofere un bronz frumos, mizand pe ingrediente regasite si in produsele profesionale. Contine elemente cu potential hidratant, care vor lasa pielea mai moale si mai frumoasa. Absenta factorului de protectie solara este un punct negativ, cu toate ca este caracteristica majoritatii produselor de gen.

Formula de spuma a produsului se aplica usor, cu toate ca este necesar amestecul pentru a reusi sa dozezi textura potrivita. Ambalajul simplu, alb, cu o pompita care repartizeaza o cantitate potrivita de produs se dovedeste usor de folosit.

Mod de folosire: incepe cu un gomaj in profunzime al pielii, eliminand straturile de celule moarte. Aplica cu miscari circulare de masaj o cantitate mica de autobronzant si insista pe zonele mai uscate ale pielii, pentru o patrundere mai buna. Asteapta sa intre in piele si nu omite sa iti speli mainile pentru a evita formarea petelor.

Cel mai important avantaj al autobronzantului St. Moriz este dat de nuanta frumoasa obtinuta, ale carei tonuri calde sunt departe de tenta portocalie deranjanta la multe produse de gen. Textura de spuma se aplica usor si se usuca repede pe piele, fara a fi necesar sa astepti timp indelungat pana la absorbtia sa. Intensitatea reglabila a culorii se transforma intr-un alt atu, mai ales pentru cele lipsite de experienta. Nu pateaza hainele si se aplica uniform, puncte pozitive de necontestat ale unui produs de gen. Pretul avantajos si recipientul care contine pompita pentru un dozaj mai bun al produsului sunt alte elemente de luat in calcul.

Principalul dezavantaj al spumei autobronzante St. Moriz se refera la textura sa, care trebuie bine amestecata pentru o aplicare uniforma, intr-un timp scurt, din cauza absorbtiei aproape imediate. Mirosul specific de autobronzant poate fi un alt punct deranjant.

Luand insa in calcul avantajele formulei: textura de spuma placuta, care se absoarbe repede, nuantele frumoase, fara tenta portocalie suparatoare si intensitatea reglabila a culorii obtinute, spuma autobronzanta St. Moriz devine un produs care trebuie incercat.

Gramaj: 200 ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66517 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51870 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47743 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41621 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41471 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)
 2. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 3. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!