Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Tratament intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica

Joi, 15.12.2016
de Andreea Baluteanu

Tenul luminos este aproape o obligaţie de sărbători, atunci când accentul este pus pe o frumuseţe pură, radioasă, fără niciun defect. Crăciunul se apropie, însă, iar produsele obişnuite, cu efect în timp, nu îşi mai au locul: avem nevoie de un tratament specializat, intensificator, care să ne garanteze luminozitatea: LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica se dovedeşte a fi o alegere de top, promiţând să îţi ofere un ten radios, cu aspect luminos şi sănătos.

Tenul luminos este aproape o obligaţie de sărbători, atunci când accentul este pus pe o frumuseţe pură, radioasă, fără niciun defect. Crăciunul se apropie, însă, iar produsele obişnuite, cu efect în timp, nu îşi mai au locul: avem nevoie de un tratament specializat, intensificator, care să ne garanteze luminozitatea: LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica se dovedeşte a fi o alegere de top, promiţând să îţi ofere un ten radios, cu aspect luminos şi sănătos.

Cum ti se pare Tratament intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica? Voteaza!

0 (0)
Tratament intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica

101 ron

Review-ul DIVAHAIR

Nu avem timp să mergem de câte ori ne-am dori la spa şi ştim că în aceaşi situaţie te regăseşti şi tu. Tocmai de aceea, tratamentul intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica este un produs de care ne-am îndrăgostit în această iarnă: discurile sunt concepute prin tehnologia freeze-dried, conţinând ingrediente cu proprietăţi recunoscute pentru accentuarea luminozităţii tenului: sorgul (sorghum), o plantă originară din Africa, Asia şi Australia, asemănătoare porumbului, cu proprietăţi de purificare a pielii, şi Diacetyl Boldine, extras din scoarţa de copac Boldo chilian, care are drept efecte iluminarea şi unificarea texturii pielii.

Tratamentul intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica este prevăzut sub forma unor capsule numite discuri şi create prin tehnologia freeze-dried.

Mod de folosire: desfă discul, umezeşte faţa, gâtul şi decolteul. Extrage discul din ambalajul său, apoi masează cu el pielea şi umezeşte mâinile în continuare, până ce produsul este complet absorbit în piele.

Cel mai important avantaj al tratamentului intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica este reprezentat de eficienţa acestuia. Pielea devine imediat mai luminoasă, pierzându-şi aspectul tern şi recăpătându-şi strălucirea şi prospeţimea tinerească.

Efectele sunt importante şi în ceea ce priveşte componenta anti-age. Tenul care radiază acum pare mult mai tânăr, de parcă ai fi şters câţiva ani buni.

Nu putem trece cu vederea nici formula patentată a tratamentului, de care profiţi acum acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi în saloane sau în spa-uri, la un preţ mult mai rentabil.

Rapiditatea cu care obţii aceste rezultate este la rândul ei un factor de care să ţii cont. Mai ales atunci când ştii că nu mai ai mult timp la dispoziţie, îţi doreşti să găseşti un produs care să îţi satisfacă rapid nevoia de luminozitate a tenului. Aplică-l cu câteva ore înainte de petrecere şi vei constata efecte absolut impresionante.

Desigur, tratamentul intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica nu înlocuieşte un stil de viaţă sănătos şi îngrijirea completă a tenului. Este o observaţie pe care trebuie să o facem, deoarece efectele sale uluitoare te pot determina să te bazezi numai pe el, uitând că este vorba de un tratament, nu de un produs uzual.

Luând însă în considerare eficienţa sa în redarea luminozităţii tenului, tratamentul intensificator pentru luminozitate LUMAFIRMTM FREEZE DRIED AT HOME INTENSIFIER de la Pevonia Botanica este o investiţie de excepţie înaintea sărbătorilor!

Produsul este disponibil pe beautyoneshop.ro  aici la preţul de 101 lei

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66569 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51922 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44457 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41549 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40302 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)
 2. Brandul Bluzat, alaturi de clientele sale la UNTOLD (0 comentarii)
 3. Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo (0 comentarii)
 4. Studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu desemnat cel mai bun din lume (0 comentarii)
 5. De ce este important pentru un salon sau pentru un hair artist să se promoveze prin advertoriale? (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!