Adevarata Stare de Bine

Review pentru Tus de ochi Maybelline Master Precise

Duminică, 10.11.2013
de Andreea Baluteanu

Tusul de ochi Maybelline Master Precise prezinta o formula care se aplica precis, pensula de felt permitand trasarea de linii subtiri sau groase. Rezista bine, nu lasa urme si dozeaza cantitatea potrivita de produs. Se usuca destul de repede, nu curge si se indeparteaza fara probleme.

Tusul de ochi Maybelline Master Precise prezinta o formula care se aplica precis, pensula de felt permitand trasarea de linii subtiri sau groase. Rezista bine, nu lasa urme si dozeaza cantitatea potrivita de produs. Se usuca destul de repede, nu curge si se indeparteaza fara probleme.

Cum ti se pare Tus de ochi Maybelline Master Precise? Voteaza!

4 (1)
Tus de ochi Maybelline Master Precise

34 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tusul de ochi Maybelline Master Precise tenteaza cu capacitatea sa buna de acoperire, cu formula care se usuca repede si rezistenta satisfacatoare. Formula sa este imbogatita cu pigmenti supra saturati, care creioneaza o culoare bogata, intensa. Este testat dermatologic si oftalmologic, fiind potrivit pentru ochii sensibili si pentru purtatoarele de lentile de contact.

Formula lichida a tusului de ochi se aplica usor, permitand o utilizare versatila. Este prevazut cu o pensula de 0,4 mm, una dintre cele mai subtiri de pe piata cosmetica, cu ajutorul careia poti trasa linii slim, dar si mai pronuntate. Ambalajul in nuante de negru este elegant, putand fi transportat si manevrat fara probleme.

Mod de folosire:
Aplica punctat pe pleoapa superioara, urmarind cu atentie linia genelor, apoi uneste punctele, pentru o linie precisa. Daca doresti un efect de lifting al pleoapelor, traseaza o codita ascendenta in coltul exterior al ochiului.

Cel mai important avantaj al tusului Maybelline Master Precise este reprezentat de pensula cu design ultra slim, care permite trasarea de linii subtiri sau mai groase si sustine o aplicare precisa. Este usor de controlat, putand doza fara probleme cantitatea de produs dorita. Ambalajul subtire, elegant, se transporta usor si poate fi manevrat lejer. Nuantele intense, foarte bine pigmentate, vor trasa un look plin de profunzime al ochilor, pe care nu il poti trece cu vederea.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al tusului de ochi Maybelline Master Precise, formula nerezistenta la poate curge la contactul cu aceasta, spre deosebire de multe din variantele de pe piata. Se poate transfera, pe parcursul zilei, si se estompeaza, un punct negativ pe care il presupun multe formule de tus lichid.

Pentru atuurile sale: pensula subtire care sustine o aplicare versatila si precisa, nuantele intense care atrag atentia si ambalajul slim, usor de manevrat si de transportat, la un pret prietenos, tusul de ochi Maybelline Master Precise merita incercat.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!