Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Ulei pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15

Duminică, 31.05.2015
de Andreea Baluteanu

Uleiul pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15 iti ofera un FPS de 15, mediu spre scazut, care se potriveste mai degraba pielii inchise la culoare, deja bronzate. Vei dori insa sa il incerci pentru aspectul satinat, senzual al pielii tale, care va pune atat de frumos in evidenta bronzul.

Uleiul pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15 iti ofera un FPS de 15, mediu spre scazut, care se potriveste mai degraba pielii inchise la culoare, deja bronzate. Vei dori insa sa il incerci pentru aspectul satinat, senzual al pielii tale, care va pune atat de frumos in evidenta bronzul.

Cum ti se pare Ulei pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15? Voteaza!

0 (0)
Ulei pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul pentru protectie Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15 este o optiune pe care sa o iei in calcul, atunci cand pielea ta este deja bronzata, iar tu vrei sa te bucuri de toata frumusetea ei. Acest produs se bazeaza pe tehnologia Meroxyl, care iti va proteja pielea de radiatiile UVA si UVB.

Textura de ulei te poate deranja daca nu tolerezi acest tip de produs, dar se dovedeste usor de folosit pentru ca se usuca repede si nu lasa un filtru gras la suprafata pielii. Vei folosi cu toata placerea uleiul pentru parfumul placut si aspectul auriu, luminos, pe care il lasa pielii. Ambalajul transparent iti permite sa verifici oricand cat produs a mai ramas.

Mod de folosire: aplica pe piele, inainte de expunerea la soare, si reaplica de cate ori vei resimti necesitatea.

Cel mai important avantaj al uleiului pentru protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15 este dat de aspectul frumos pe care il lasa pielii tale. Numai un ulei iti poate oferi o piele atat de sexy, cu aspect auriu, luminos, instantaneu mai frumoasa si mai hidratata. Vei primi multe complimente si vei observa cum bronzul pielii tale arata mai bine si este mai frumos pus in evidenta. Te vei indragosti si de textura satinata, care intra repede in piele si nu lasa finisare lipicioasa, atat timp cand o masezi pana ce se va usca. Vei aprecia si parfumul cu aer tropical si ambalajul care iti permite sa verifici oricand cat produs mai ai. Nu in ultimul rand, desi factorul de protectie solara este scazut, faptul ca produsul te apara de radiatiile UVA si UVB este un atu.

Principalul dezavantaj al uleiului de protectie solara Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15 este conferit de factorul extrem de scazut de protectie, de doar 15, care se adreseaza in principal persoanelor cu pielea bronzata sau inchisa la culoare.

Daca nu ai nevoie de o protectie ridicata si iti doresti in schimb un produs care sa iti lase pielea mai stralucitoare si mai frumoasa, merita sa incerci Garnier Ambre Solaire Golden Protect SPF 15.

Gramaj: 150 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!