Review pentru Unt de corp Avon Planet Spa Indulgence

Duminică, 14.07.2013
de Andreea Baluteanu

Crema de corp Avon Planet Spa Indulgence contine extracte din trufe de ciocolata si unt de shea, catifeland si hidratand pielea. Are o textura usoara, care nu incarca pielea si este rapid absorbita. Particulele fine care reflecta lumina ofera un aspect radiant.

Crema de corp Avon Planet Spa Indulgence contine extracte din trufe de ciocolata si unt de shea, catifeland si hidratand pielea. Are o textura usoara, care nu incarca pielea si este rapid absorbita. Particulele fine care reflecta lumina ofera un aspect radiant.

Cum ti se pare Unt de corp Avon Planet Spa Indulgence? Voteaza!

2.3 (3)
Unt de corp Avon Planet Spa Indulgence

46 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gama Planet Spa este celebra pentru produsele care au la baza ingrediente naturale, din diverse regiuni ale lumii si care presupun o experienta asemanatoare celei dintr-un spa. Untul de corp Avon Planet Spa Indulgence hidrateaza pielea in profunzime, gratie extractelor de unt de shea, element recunoscut pentru proprietatile sale hranitoare. In plus, trufele de ciocolata confera un miros luxos produsului, destul de persistent.

Textura luxurianta, moale, se aplica in mod placut, fiind usor absorbita de catre piele. O cantitate mica de crema este suficienta pentru a hidrata in profunzime. Culoarea ciocolatie a produsului nuanteaza lejer pielea, oferindu-i o tenta frumoasa de auriu.

Mod de folosire: aplica pe pielea curata, dupa dus, si maseaza usor pana la absorbtia sa.

Principalul avantaj al untului de corp Avon Planet Spa Indulgence este reprezentat de textura moale, care lasa o senzatie de hidratare si confort si care se absoarbe repede de catre piele. Mirosul bogat de cacao, dulce, te va cuceri, daca esti adepta aromelor de acest tip. Hidrateaza pielea, lasand-o moale si catifelata, conferindu-i o usoara nuanta aurie. Particulele care reflecta lumina lasa un aspect radios pielii, iar ingredientele pretioase continute transforma aplicarea sa intr-un adevarat rasfat.

Cel mai important dezavantaj al untului de corp Avon Planet Spa Indulgence este reprezentat de pretul destul de ridicat, cu toate ca diversele promotii sustinute de Avon il reduc. Daca ai pielea foarte uscata, capacitatea sa de hidratare, mai mica decat a unui unt de corp obisnuit, nu te va satisface. Poate lasa o senzatie de lipicios anumitor tipuri de piele; incearca-l inainte de a-l achizitiona. Mirosul persistent iti poate displacea.

Daca iti doresti un unt de corp cu textura luxurianta, care se aplica usor si lasa pielea luminoasa si hidratata, untul de corp Avon Planet Spa Indulgence poate fi o solutie potrivita.

Gramaj: 200 ml