Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Vopsea de par American Crew Classic

Duminică, 02.11.2014
de Andreea Baluteanu

Vopseaua American Crew Classic promite sa ofere culoarea dorita, cu accente naturale si perfecta pentru a ascunde firele de par albe, in numai 5 minute de la aplicare. Este special conceputa pentru a raspunde nevoilor barbatilor in materie de colorare a parului.

Vopseaua American Crew Classic promite sa ofere culoarea dorita, cu accente naturale si perfecta pentru a ascunde firele de par albe, in numai 5 minute de la aplicare. Este special conceputa pentru a raspunde nevoilor barbatilor in materie de colorare a parului.

Cum ti se pare Vopsea de par American Crew Classic? Voteaza!

0 (0)
Vopsea de par American Crew Classic

60 ron

Review-ul DIVAHAIR

Vopseaua American Crew Classic tenteaza cu formula care acopera cu efecienta firele de par albe, in proportie integrala, conferind in schimb o nuanta care va satisface cerintele barbatilor. Vopseaua contine pigmenti accentuati de colorare, perfecti pentru a ascunde reflexiile gri ale parului, dar cu accente naturale.

Textura cremoasa se aplica usor si promite sa dea rezultate in numai 5 minute de la aplicare. Ambalajul in nuante de negru lucios castiga puncte la capitolul design.

Mod de folosire: aplica pe par, avand grija sa acoperi in integralitate portiunea dorita, apoi lasa sa actioneze timp de 5 minute, conform recomandarilor producatorilor si indeparteaza cu apa calda.

Cel mai important avantaj al vopselei de par American Crew Classic este redat de formula care promite efecte extrem de rapide, fiind necesare doar 5 minute pentru a acoperi in intregime firele de par albe. Vopseaua prinde bine pe par si iti va oferi o rezistenta buna, un alt atu extrem de important al unui produs de gen. Agentii hidratanti pe care ii contine, promit sa lase parul moale, fara a-i afecta conditia, precum alte produse de gen.

Principalul dezavantaj al vopselei American Crew Classic este reprezentat de culoarea care poate varia de la un tip de par la altul, fara a da dovada in toate cazurile de naturaletea reflexiilor pe care mizeaza producatorii. Este mai dificil disponibila pe piata din Romana, o alta sursa de disconfort.

Luand insa in calcul atuurile produsului: formula care ofera rezultate rapide, acoperind in mod eficient firele de par albe si pastrand in stare buna conditia parului, merita sa investesti in American Crew Classic.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66519 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51871 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47744 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41624 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41475 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)
 2. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 3. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!