Saloane de coafura - Constanta

Caută saloane de coafura în zona ta

adaugă salon
zona
B-dul Tomis
servicii
Coafor, Cosmetica faciala, Estetica faciala, Gene false, Make-up, Manichiura/Pedichiura, Masaj, Tatuaj machiaj, sprancene, Vopsit
adresa
B-dul Tomis nr. 228, Bl. Td9, Sc. C, Apt. 38, Constanta
website
www.deliajuja.ro/

Aveți un salon de coafură și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon

Fii mereu in tendinte si indrazneste sa iti schimbi lookul si sa incerci cele mai noi tunsori si coafuri. In acest sens, iti recomandam saloanele de coafura si frizeriile prezentate pe DivaHair.ro, unde hair stylistii iti vor oferi cele mai bune solutii pentru ca tu sa arati uimitor.

Cauti un salon de coafura in Bucuresti sau in alt oras din Romania?

Divahair iti ofera posibilitatea sa gasesti saloane de coafura din Bucuresti si din tara. Poti alege dupa oras, zona si serviciile oferite.

Ficare salon de coafura are o pagina individuala si personalizata cu detalii precum adresa, datele de contact, serviciile oferite, programul de lucru, tarife, localizare pe harta a salonului si impresiile clientelor. In continuare vei gasi listate toate saloanele de coafura inscrise pana acum in catalog-ul online DivaHair.

Pentru a gasi salonul de coafura potrivit ai doua variante:

Spune-ti parerea pe Divhair

Speram ca ai gasit cateva saloane de coafura care ti-au atras atentia! Nu ramane decat sa suni si sa iti faci o programare pentru a-ti schimba look-ul sau doar pentru a-ti improspata putin frizura.

Si nu uita! Dupa ce ai fost la unul dintre aceste saloane de coafura, intra din nou pe Divahair si spune-ne cum ti s-a parut. Poti sa faci acest lucru, lasand un mesaj pe pagina individuala a fiecarui salon de coafura (in partea de jos a paginii).