Saloane de infrumusetare - Ilfov

Caută saloane de infrumusetare în zona ta

adaugă salon
zona
Cartier rezidential Paradisul Verde
servicii
Coafor, Cosmetica faciala, Epilat, Frizerie, Manichiura/Pedichiura, Masaj, Tratamente corporale
adresa
Aleea Paradisul Verde nr.3
website
www aliks.ro
zona
Snagov
servicii
Coafor, Epilat, Frizerie, Make-up, Manichiura/Pedichiura, Stilizare Sprancene, Tratament PELL- AMAR, Tratament Scafa L'Oreal Serie Expert, Tratament YON - KA, Tuns, Vopsit
adresa
Str. Stefan cel Mare nr. 122 Ciofliceni (Com. Snagov ) , Jud. Ilfov
website
www.countryspa.ro/
zona
Balotesti
servicii
Coafor, Frizerie, Manichiura/Pedichiura
adresa
Moara Vlasiei - Caciulati - Sos Unirii 14 / Sos Unirii 140
zona
Balotesti
servicii
Coafor, Cosmetica, Fitness, Frizerie, Impachetari, Make-up, Manichiura/Pedichiura, Masaj anticelulitic, Masaj relaxare, Solar vertical, Unghii false
adresa
Bdul. Unirii nr 13 (cladirea Suki langa MIC.RO, POSTA Romana)

Aveți un salon de înfrumusețare și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon

      Frumusetea tenului si a corpului nostru este expresia feminitatii si a atentiei pe care le-o acordam. De aceea, DivaHair.ro iti recomanda saloane de cosmetica, saloane de tratament si remodelare corporala, astfel incat celulita sau epilarea sa nu mai fie o problema pentru tine.

      Cauti un salon de infrumusetare in Bucuresti sau in tara? Vrei mai mult decat un coafor? Divahair iti ofera posibilitatea sa cauti in catalogul nostru on-line cu saloane de infrumusetare.
      Ca si in cazul catalogului cu saloane de coafura, pe aceasta pagina vei gasi listate o serie de saloane de infrumusetare pe care le avem in baza noastra de date. Aceste saloane sunt axate mai mult pe servicii de ingrijire corporala (de exemplu electrostimulare, fast slim, etc.).
     Pentru a putea alege mai usor, vei gasi informatii detaliate despre fiecare salon de infrumusetare in parte, intrand pe pagina individuala a acestuia. Acolo vei gasi poze, preturi si date de contact, adica toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o hotarare "in cunostinta de cauza".

Spune-ti parerea pe Divhair

     Dupa ce ai gasit un salon de infrumusetare si ai si fost acolo, poti sa ne spui cum ti s-a parut intrand pe pagina individuala a salonului si lasand un comentariu legat de experienta ta acolo.
     In felul acesta toate vizitatoarele noastre vor putea sa alfe despre calitatea serviciilor saloanelor de infrumusetare din cadrul catalogului nostru.