A murit Aaron Carter, la doar 34 de ani

A murit Aaron Carter, la doar 34 de ani

Alida Enache

Cântăreţul american de hip-hop și pop Aaron Carter, fratele lui Nick Carter, a murit sâmbătă, 5 noiembrie, acasă, înecat în cadă. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit de o femeie despre care se crede că îi era menajeră. Artistul suferea de mai multe boli psihice, însă nu se știe, cu adevărat, cum a ajuns să se înece.

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la "Backstreet Boys" a murit sâmbătă, 5 noiembrie, la doar 34 de ani. Artistul a fost descoperit fără suflare în propria sa casă din Lancaster, California, în baie, înecat în cadă, de către o femeie despre care se crede că îi era menajeră.

Conform presei internaționale, imediat cum a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, ea a ieșit la ușă și a început să strige "e mort, e mort!". Ulterior, logodnica solistului, Melinda Martin a ajuns acasă și a fost văzută în fața locuinței artistului, în lacrimi. Ea a cerut intimitate în această perioadă neagră din viața ei.

Aaron Carter s-a născut în ziua de 7 decembrie 1987 în Rampa, Florida și și-a început cariera muzică încă din copilărie, de la șapte ani. Primul album "Crush on you" l-a lansat la doar nouă ani, în 1997. Albumul lansat în anul 2000 "Aaron's Party (Come Get It)" a apărut pe piață în anul 2000 și a fost vândut în trei milioane de exemplare doar în statele Unite ale Americii.

Artistul, care a făcut turnee alături de trupa Backstreet Boys și Britney Spears suferea de mai multe boli psihice, însă nu a menționat și care erau acestea. În urmă cu doar trei ani, a mărturisit că i-au fost prescrise următoarele medicamente: Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omezprazol.

Cu doar o săptămână înainte de a-și da ultima suflare, el a scris pe Twitter că și-a scos la vânzare casa de aproape 800.000 de dolari, adăugând că este "pregătit pentru un nou capitol" al vieții sale.

Cântărețul mai avea un frate, pe celebrul Nick Carter, dar și două surori, dintre care una este geamăna lui, Angel. Cealaltă soră, Leslie, a murit la doar 25 de ani, în anul 2012, în urma unei supradoze de droguri.

Nick Carter, îngenunchiat de durere la aflarea veștii că fratele său a murit

Nick Carter de la trupa "Backstreet Boys" trece printr-o perioadă neagră a vieții sale. După ce în urmă cu un deceniu și-a pierdut o soră, acum este nevoit să își îngroape și fratele. Cântărețul, în vârstă de 42 de ani, a primit crunta veste în timp ce se afla în turneul DNA World Tour alături de formația sa.

Chiar dacă inima sa este frântă, a hotărât să continue turneul și să apară pe scenă alături de colegii săi. La mai puțin de 24 de ore, duminică, 6 noiembrie, a susținut un concert în Londra și a început să plângă în hohote în timpul acestuia. În timp ce cânta versurile hitului "Show Me The Meaning of Being Lonely" s-a emoționat foarte tare și a fost nevoit să se oprească.

Ulterior, colegii săi au început să îl îmbrățișeze și să îl susțină, iar apoi au ținut un omagiu.

"În seara asta avem inimile grele, pentru că ieri am pierdut unul dintre membrii familiei noastre. Am vrut doar să găsim un moment în spectacolul nostru pentru a-i aduce un omagiu. El face parte din familia noastră și vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul vostru", a spus Kevin Richardson.

Nick Carter nu avea o relație foarte bună cu fratele său, dar în ciuda conflictelor lor, solistul îl iubea foarte mult pe acesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

"Inima mea este frântă. Chiar dacă eu și fratele meu am avut o relație complicată, dragostea mea pentru el nu a dispărut niciodată. Întotdeauna am păstrat speranța că el va dori cumva, într-o zi, să aleagă o cale sănătoasă și că va găsi în cele din urmă ajutorul de care avea atât de multă nevoie.

Uneori vrem să dăm vina pe cineva sau pe ceva pentru o pierdere, dar adevărul este că dependența și boala mintală sunt de vină aici. Îmi va fi dor de fratele meu mai mult decât va ști cineva vreodată. Te iubesc, Chizz. Acum poți avea în sfârșit liniștea pe care nu ai putut-o găsi niciodată aici pe pământ....Te iubesc frățioare.", a scris artistul pe Instagram, imediat după ce a primit crunta veste, cu câteva ore înainte de concertul din Londra, în dreptul uneo fotografii cu el și Aaron.

Citește și: Ce face și cum mai arată astăzi Heather Tom, actrița din serialul "Tânăr și neliniștit". O mai recunoști?

Surse foto: Instagram

Surse articol: Dailymail, CNN, TMZ

Articolul urmator
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Glynis Johns, actrița din Mary Poppins, a murit. Avea 100 de ani, dar publicul ei ar mai fi vrut-o în viață cel puțin încă atât
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.