Ce face și cum mai arată astăzi Heather Tom, actrița din serialul "Tânăr și neliniștit". O mai recunoști?

Ce face și cum mai arată astăzi Heather Tom, actrița din serialul "Tânăr și neliniștit". O mai recunoști?

Alida Enache

Era doar o adolescentă când a primit rolul Victoriei Newman din serialul "Tânăr și neliniștit" și a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, pe când alții nici nu visează la așa ceva. Parcursul profesional al actriței Heather Tom este impresionant, iar drept dovadă stau cele cinci premii Emmy pe care le-a câștigat până acum. Să nu uităm că, între timp, a devenit și o regizoare foarte apreciată!

Au trecut mai bine de trei decenii de când a apărut pentru prima oară pe micul ecran, dar Heather Tom nu și-a pierdut din strălucire. În afară de cariera sa formidabilă în actorie, pe care și-a clădit-o cu propriile forțe, vedeta, ajunsă acum la 47 de ani, mai are multe alte motive de bucurie. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soap Opera Times (@soapoperatimes)

În prezent, duce o viață liniștită și îmbucurătoare la Los Angeles, alături de sufletul ei pereche și băiețelul lor.

Heather Tom, o poveste de iubire de peste două decenii

Născută în ziua de 4 noiembrie 1975, la Hinsdale, Illinois, Heather Tom se poate lăuda cu o poveste de iubire superbă, așa cum mulți și-ar dori. Ea și soțul ei, care este tot actor, James Achor, aveau o relație de 15 ani înainte să devină soț și soție. Cei doi porumbei și-au jurat iubire veșnică în fața altarului în anul 2011 și nu a mai trecut mult timp până să devină părinți împreună.

Imagine cu Heather Tom și soțul ei la un restaurant

Micuțul Zane Alexander Achor a venit pe lume 14 luni mai târziu după nuntă, în ziua de 28 octombrie 2012 și s-a asigurat, încă de pe atunci, că părinții săi vor avea multe motive de bucurie. În prezent, băiețelul are 10 anișori și deja se poate lăuda cu numeroase reușite în viață.

Imagine cu Heather Tom și fiul ei în autobuz

Pe lângă faptul că a avut ocazia de a cânta la tobe și de a juca golf pe când avea doar doi ani, micuțul și-a făcut și debutul pe micile ecrane. Luând-o pe urmele talentaților săi părinți, Zane a avut prima apariție cinematografică chiar înainte de a împlini un anișor, în serialul "Bold & Beautiful".

Imagine cu Heather Tom alături de familia sa

El a primit rolul lui Will Spencer, adică fiul... mamei sale, care a interpretat-o pe Katie Logan. Heather Tom a fost și este, în continuare, foarte apreciată pentru interpretarea sa din serialul respectiv. În plus de asta, a regizat mai mult de 20 de episoade ale acestuia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Tom (@bbheathertom)

Heather Tom, o actriță de succes

Și-a creat o familie minunată, într-adevăr, însă a avut grijă și de cariera sa. Heather Tom, care în prezent este câștigătoare a cinci premii Emmy, se poate lăuda cu un parcurs profesional impresionant.

Drumul său în vastul univers al cinematografiei a început cu mult timp în urmă, pe când avea 13 ani. Atunci, mama sa, Marie, a hotărât să se mute temporar alături de actriță și de frații ei gemeni, Nicholle și David, la Hollywood pentru a încerca să-i ajute să se afirme în industrie. Ei bine, a fost nevoie de doar trei săptămâni pentru ca cei trei frați să facă remarcați, așa că mutarea temporară s-a transformat în una definitivă. La vremea aceea, femeia divorțase deja de tatăl copiilor ei și a fost nevoită să se descurce de una singură cu aceștia.

Ulterior, Heather Tom a urmat cursuri de actorie la Young Actor's Space, pe care le plătea cu banii câștigați în magazinul de prăjituri în care lucru. După ce și-a făcut debutul la 15 ani cu rolul Victoriei Newman din serialul "Tânăr și neliniștit", la 16 câștiga deja primul premiu Emmy, pentru "cea mai bună tânără actriță într-un serial dramatic"; asta se întâmpla în 1993. Cel de-al doilea premiu l-a primit trei ani mai târziu, în 1999, pentru aceeași categorie.

Apoi, în anul 2011, a câștigat premiul Emmy pentru "Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic" și în anii 2012 și 2013 a primit același premiu pentru "Cea mai bună actriță principală într-un serial dramatic". Astfel că, rolul lui Katie Logan din serialul "The Bold and the Beautiful" i-a adus trei trofee consecutive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Bold and The Beautiful (@boldandbeautifulcbs)

În plus de asta, tot în anul 2012, aceasta a stabilit un record, fiind singura actriță din istoria televiziunii care a câștigat un premiu Emmy la toate cele trei categorii de interpreți: Younger (actriță tânără), Supporting (actriță în rol secundar) și Lead (actriță în rol principal).

Mai mult de atât, a mai stabilit un record, fiind actrița cu cele mai multe nominalizări Emmy până la vârsta de 40 de ani. Până în prezent, a adunat deja 16 nominalizări. Opt dintre ele, consecutive chiar, sunt pentru rolul Victoriei Newman (între 1993-2000 și, din nou, în 2004), două pentru rolul lui Kelly Cramer Buchanan (2005 și 2007) și cinci pentru rolul Katie Logan (2008 și patru consecutive între 2011-2014).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE BOLD AND THE BEAUTIFUL (@boldandbeautifulinmyheart)

În anul 2000, Heather și fratele ei, David, au făcut istorie la Hollywood atunci când au fost nominalizați simultan la premiile Emmy, în același an. Patru ani mai târziu, David Tom s-a alăturat distribuției serialului "One Life to Live", și l-a interpretat pe Paul Cramer, fratele lui Kelly Cramer Buchanan, rolul surorii sale. Atunci, au devenit singurii frați de pe micile ecrane, care împărtășeau aceeași legătură și în viața reală.

Cine este Heather Tom în spatele camerelor de filmat

Ne-a convins deja că este o actriță și regizoare excepțională, dar oare ce face Heather Tom atunci când nu se află în fața camerelor, în prim-plan? Ei bine, are multe alte activități și obiceiuri nobile și pare să jongleze cu toate cu brio.

Heather Tom alături de Elizabeth Gillies și Adam Huber
Heather Tom alături de Elizabeth Gillies și Adam Huber. Vedeta a regizat unul dintre episoadele serialului "Dynasty"

Vedeta din "One Life To Live" este o mămică dedicată și o soție iubitoare. Ea și partenerul ei fac o echipă minunată și pe plan profesional. În anul 2013, de exemplu, aceștia au înființat o companie de design interior numită Tight Rope Designs și au avut ocazia de a redecora mai multe case din Los Angeles. Proiectele lor au apărut chiar și în revistele InStyle și Elle Decor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Tom (@bbheathertom)

Pe lângă pasiunea pentru design, artista și-a descoperit și dragostea pentru... a face bine. Ea este foarte dedicată oamenilor și dorește să ajute cu fiecare ocazie, tocmai de aceea inițiază foarte multe acțiuni în acest sens. A creat Daytime for Planned Parenthood, un comitet care promovează dreptul femeii de a alege, precum și accesul la sistemul medical de calitate, încă din anul 2003 și luptă din greu pentru cauzele respective.

Imagine cu Heather Tom și fiul ei de Paște, în 2019

Să nu uităm că, în plus de asta, este foarte activă și în domeniul politic. În anul 2008, a lucrat atât în campania lui Hillary Clinton, cât și în cea a lui Barack Obama. Apoi, a apărut în diverse emisiuni de discuții politice, printre care "Politically Incorrect with Bill Maher" și "Scarborough Country".

Mai mult de atât, vedeta a participat la numeroase competiții de triatlon și este o colecționară înrăită de piese de artă. A adunat, până acum, sculpturi, picturi și gravuri foarte rare.

Citește și: Totul despre superba mamă a lui Elon Musk. Femeie de carieră, mama, soție - incredibilă poveste

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Getty

Surse articol: Soap.sheknows, Superstarbio, CBS

Articolul urmator
Ce mai face Maria Ploae astăzi. Celebra actriță continuă să inspire generații, chiar și la vârsta de 73 de ani
Ce mai face Maria Ploae astăzi. Celebra actriță continuă să inspire generații, chiar și la vârsta de 73 de ani
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.