A născut în mare secret! Laura Andreșan și Grasu XXL, părinți pentru prima oară! Află sexul copilului

Redactor Divahair.ro

Discreți până la capăt, jos pălăria! Grasu XXL și Laura Andreșan au devenit, în mare mare secret, părinți pentru prima oară. Vedeta a născut o fetiță sănătoasă săptămâna trecută.

Sursa foto Facebook

Cei doi nu au postat încă nicio fotografie cu micuța lor, cel mai probabil vom avea ceva de așteptat după ea. Era de așteptat, că și vestea faptului că Laura este însărcinată a venit cu foarte puțin timp înainte de soroc, însoțită de o declarație extrem de emoționantă a acum-proaspătului tătic: „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”.

Mămica, din păcate, a întâmpinat ceva probleme pe perioada sarcinii, după cum a mărturist chiar ea, printr-o postare, pe blogul ei personal: “O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez”.

Deși Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de mai bine de 10 ani, cei doi au ales să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioși ai presei și ai fanilor, așa cum puține vedete mai aleg să facă asta în ziua de astăzi.

Articolul urmator Noua colecție Victoria's Secret este dedicată sărbătorilor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.