Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a decis cui o va încredința pe Eliza, după ce ea nu va mai fi

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a decis cui o va încredința pe Eliza, după ce ea nu va mai fi

Cristina Gherghina

În 2005, Adriana Iliescu devenea una din cele mai fericite mame din lume, la 66 de ani. Aceasta i-a dat naștere Elizei, căreia i se dedică trup și suflet. Condițiile în care cele două viețuiesc nu sunt tocmai cele mai fericite, însă Adriana Iliescu, în vârstă de 81 de ani, este optimistă și nu își dorește decât să ajungă să își vadă copilul pe propriile picioare. 

Apartamentul din cartierul Drumul Taberei în care locuiesc nu a mai fost renovat de mult timp, iar pereții sunt plini de igrasie, un mediu total nefavorabil, mai ales pentru o persoană în vârstă, cu imunitatea slăbită, dar și pentru un copil. Din păcate, situația financiară a Adrianei Iliescu nu îi permite acesteia să facă îmbunătățiri locuinței, prioritare fiind alte cheltuieli. Aceasta câștigă din pensia de profesor universitar suma de 2000 de ron, dar recunoaște că știe cum să-i drămuiască și că se descurcă.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm! Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluză, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, mărturisește cea mai bătrână mamă din România, conform playtech.ro.

Adriana Iliescu

Sursă foto: Imgur

Totuși, octogenara este conștientă de vârsta pe care aceasta o are, așa că Adriana Iliescu s-a gândit serios la viitorul fiicei sale, Eliza. Cu toate că susține că se simte mai bine ca oricând, femeia a luat în calcul momentul în care nu va mai putea fi alături de copilul său. 

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmplă, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, mai spune Adriana Iliescu.

Surse foto: Imgur

Articolul urmator
Un băiat de 13 ani a crezut că a rămas singur pe lume după ce bunica lui a dispărut fără urmă. Ce gest incredibil a făcut bătrâna
Un băiat de 13 ani a crezut că a rămas singur pe lume după ce bunica lui a dispărut fără urmă. Ce gest incredibil a făcut bătrâna
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (42)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.