Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou!

Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Este panică în București! Un tânăr de aproximativ 25 de ani agresează sexual, la metrou, femeile. Niște tinere și-au făcut curaj și au mărturisit că au fost atinse în zonele intime și că au scăpat de agresor doar în momentul în care au început să strige după ajutor.

Potrivit cancan.ro, autoritățile au fost sesizate imediat și îl caută pe individ, care a fost văzut, din declarațiile fetelor agresate de el, în zonele Crângași și Eroilor.

Una din victime a postat pe Facebook următoarele:  „Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine.

A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace. Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).

Moment în care mi-am adunat ultima fărâmă de curaj şi am urlat pe peron că dacă mai continuă voi suna la Poliţie. Nu ştiu când şi unde a dispărut pentru că eram mult prea speriată. Este tipul în pantaloni galbeni”.

Sursa foto

 

Articolul urmator
Alertă alimentară! Mai multe sortimente de ciocolată au fost retrase de pe piață
Alertă alimentară! Mai multe sortimente de ciocolată au fost retrase de pe piață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.