Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. "Sunt oameni care spun că am murit"

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. "Sunt oameni care spun că am murit"

Alida Enache

Mult îndrăgitul actor de comedie, Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, are parte din nou de clipe groaznice. După ce a trecut prin grele încercări în ultima perioadă, acesta a primit o nouă lovitură din partea sorții. Acum suferă din nou pe patul de spital. El a fost internat de urgență din cauza unor probleme cardiace și urmează să treacă prin două operații pe inimă, dintre care una pe cord deschis la o clinică privată.

Directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din București a fost infectat și cu noul coronavirus în luna aprilie a acestui an și a declarat că aceasta și-a lăsat amprenta asupra stării sale de sănătate.

Alexandru Arșinel în timpul interviului pentru antena stars

”Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare”, a povestit Alexandru Arșinel.

Mai mult, actorul a făcut câteva declarații absolut șocante. Se pare că sunt oameni care zic despre comediant că deja ar fi murit. ”Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere”, a mai mărturisit el.

De altfel, Alexandru Arșinel se declară optimist și speră că va petrece Crăciunul la Sinaia. „Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin!”, a declarat maestrul pentru Antena 3.

Alexandru Arșinel a mai mărturisit că se simte foarte trist din cauză că nu va reuși să participe la parastasul de patru ani al mult regretatei actrițe Stela Popescu, fosta sa parteneră de scenă.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu în timpul unui spectacolSursa foto: Youtube

Nu este prima oară când marele comediant ajunge pe mâna medicilor. În luna septembrie a acestui an, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital susținând faptul că se simte extrem de slăbit. Acesta trecuse deja prin infecția cu Coronavirus și organismul său nu apucase să se vindece în totalitate după crunta luptă cu boala.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, maestrul.

În luna mai a acestui an, Alexandru Arșinel a fost internat timp de trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București. Atât el cât și soția lui s-au infectat cu Covid-19 la două luni după ce s-au vaccinat.

Surse articol: Antena3, Bzi, Gândul

Citește și: Ce tragedie. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă la 4 luni de la nuntă

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Alexandru, un tânăr român stabilit în Spania, s-a trezit din comă după doi ani. "Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.