Ce tragedie. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă la 4 luni de la nuntă

Ce tragedie. Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă la 4 luni de la nuntă

Alida Enache

Viața nu este deloc ușoară pentru unii dintre noi, din păcate, Fiica cea mare a regretatului Vadim Tudor, Lidia (30 de ani) trăiește o adevărată dramă. După ce și-a pierdut tatăl în urmă cu șase ani, ea trece din nou prin clipe de coșmar. Soțul ei, Tano Dan Alexandru a murit la nici patru luni de la căsătorie, fiind răpus de virusul Covid-19.

Tragedia s-a întâmplat în data de 16 octombrie. Ceremonia funerară a avut loc în mare secret și au participat doar rudele și câțiva prieteni foarte apropiați.

 Imagine cu Lidia Vadim Tudor la Antena Stars

Sursa foto: Youtube

Fiind o persoană foarte discretă, Lidia a încercat să țină departe de ochii lumii evenimentele importante și dramele din viața ei. Ea s-a căsătorit în secret cu jurnalistul și scriitorul Tano Dan Alexandru în urmă cu doar patru luni, dar, se pare fericirea nu a durat prea mult. Soarta i-a furat șansa de a se bucura de o viață frumoasă alături de soțul său, care era cu 20 de ani mai mare decât ea.

Fiica lui Vadim Tudor și-a dorit mult ca tatăl ei să o conducă în fața altarului, dar, din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Corneliu Vadim Tudor, scriitor și politician, senator și președinte al Partidului România Mare a trecut de partea celor drepți în urmă cu șase ani. El s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani în data de 14 septembrie 2015. În urmă cu ceva timp, Lidia Vadim Tudor declara că tatăl ei chiar și-ar fi prezis moartea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corneliu Vadim Tudor (@c.vadim_tudor)

Tata avea niște vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. Și-a visat și înmormântarea. O mulțime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu știa că era el. Noi de visul ăsta n-am știut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Și știu sigur, că am verificat”, a povestit Lidia pentru postul de televiziune ”Antena Stars”.

Lidia este asistent universitar în cadrul Universității Spiru Haret din București. Regretatul ei soț, jurnalistul Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, ,,România Mare” care, acum, este deținută de Lidia. Tano Dan Alexandru a mai fost căsătorit în trecut și a deținut și o agenție de comunicare și publicitate, împreună cu fosta lui soție.

Citește și: România în doliu. Unul dintre cei mai mari artiști ai țării s-a stins din viață

Surse articol: Click, Cancan, Bzi

Surse foto: Youtube, Instagram

Articolul urmator
O femeie părea însărcinată în 9 luni, dar ascundea, de fapt, șase tumori fibroase
O femeie părea însărcinată în 9 luni, dar ascundea, de fapt, șase tumori fibroase
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.