Brian Turk, actorul din Beverly Hills, 90210, s-a stins din viață! Ce tânăr era!

Cristina Gherghina

Încă o veste sfâșietoare a venit de la Hollywood: îndrăgitul actor din serialul "Beverly Hills 92010", Brian Turk, s-a stins din viață la doar 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. 

Brian este cunoscut pentru rolurile sale din "American Pie 2", "Crocodile Dundee in Los Angeles", "The Lost World: Jurassic Park" și bineînțeles, "Beverly Hills, 92010", unde a făcut senzație alături de Luke Perry, Shannen Doherty, Jason Priestley. 

Brian Turk

Sursa foto: Facebook

Brian, din cauza cancerului nu a mai putut din punct de vedere fizic să lucreze și să își întrețină familia. Astfel, fundația "În sprijinul familie lui Brian Turk" a fost înființată în iulie pentru a-l ajuta financiar pe nefericitul actor și pe rudele sale.

"Acum un an, bunul nostru prieten, Brian Turk a fost diagnosticat cu cancer. Fiind o persoană altruistă din fire și care ține mult la viața personală, a ținut secret acest lucru pentru a nu-și îngrijora familia. Din păcate, acum a ajuns într-o fază terminală. [...]  A fost mereu acolo cu noi, la bine și la rău. [...] Să ne rugăm pentru Brian", a fost mesajul lăsat de una dintre persoanele care s-a ocupat de strângerea de fonduri pentru tratamentele lui Turk.

În urma lui, au rămas soția îndurerată și un băiețel în vârstă de 8 ani, despre care obișnuia să spună că este cel mai bun prieten al lui. 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Actorul Ray Liotta s-a stins din viață, la 67 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.