Ce l-ar face pe Cătălin Scărlătescu să renunțe la televiziune: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea...”

Ce l-ar face pe Cătălin Scărlătescu să renunțe la televiziune: „Aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea...”

Lorena Pintilie

Cunoscutul și îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu a declarat de curând că s-a gândit ce l-ar face să se gândească serios să renunțe la televiziune. Vestea șocantă a căzut ca un fulger peste fanii săi, după ce savurosul bucătar spune că ar vrea să urmeze modelul Ginei Pistol, fosta colegă de platou.

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu și-a deschis inima și a vorbit despre planurile lui de viitor. Juratul de la „Chefi la cuțite” a declarat că empatizează cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii de suflet a românilor, în ceea ce privește retragerea de la TV. Ba mai mult, Scărlătescu a spus că și el ar proceda asemeni ei în cazul în care în viața lui ar apărea un copil.

Scărlătescu: „A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre experiența sa ca și concurent la „America express”, unde a ieșit pe locul trei alături de partenera lui, Doina Teodoru, dar și despre viața sa în televiziune, mai cu seamă despre anii săi ca și jurat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Acesta a declarat că apariția constantă la TV poate fi extrem de obositoare, ba mai mult, a spus că s-a gândit să renunțe la locul de la masa juraților.

Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru un cozonac făcut de chef Cătălin Scărlătescu

Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus acesta.

Cătălin Scărlătescu împreună cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Gina Pistol în platoul emisiunii „Chefi la Cuțite”

După ce i-a speriat pe fani cu afirmațiile sale, Scărlătescu a încheiat spunând că va „dispărea” din emisiune doar dacă ar apărea un copil în viața lui.

Pasul firesc pe care mulți îl fac înainte de a avea un copil este căsătoria. Dar cum ar arăta Cătălin Scărlătescu în postura de mire? Ei bine, cheful s-a gândit deja la ziua cea mare, deși nu a spus cât de repede va avea loc. A dezvăluit însă detalii despre ținuta pe care ar purta-o în ziua nunții. Se pare că și-a propus să fie un mire atipic!

„Nu mă luați cu astea. Nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi.”, a glumit el, potrivit Fanatik.

Cheful a vorbit și despre nunta Ginei Pistol cu Smiley, spunând că așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare. Cei doi au anunțat de curând că se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. Bucătarul a adăugat că se bucură pentru colega sa de platou, spunând că de data aceasta se va petrece alături de ea și viitorul ei soț, fără să se mai implice deloc în ceea ce privește pregătirea meniurilor, așa cum a făcut-o la botezul fiicei celor doi.

La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a mai spus acesta.

Gina Pistol, înapoi la "Chefi la Cuțite"! Fosta prezentatoarea le-a făcut tuturor o surpriză de proporții în finală!

Născut și crescut în Constanța, chef Scărlătescu povestește că a fost pasionat încă de mic de bucătărie, cea care l-a inspirat fiind chiar bunica lui. Acesta a povestit că prima oară s-a gândit că vrea să fie bucătar la vârsta de 16 ani, pe vremea când muncea la Hotelul Flamingo din Eforie Sud, unde era curier. Înainte de a deveni bucătar, Cătălin Scărlătescu a făcut munca de jos, din subsolul bucătăriei, precum curățenie, manipulare marfă sau curățatul legumelor.

Cătălin Scărlătescu, portret din anii copilăriei sale

Trei ani mai târziu, la doar 20 de ani a plecat din țară și a lucrat pe vapor ca stewart, lucru care l-a ajutat să vadă peste 50 de de țări. Apoi, a plecat în Germania unde a lucrat pentru restaurante de top. După experiența cu Germania, chef Cătălin Scărlătescu s-a întors în România unde a lucrat ca bucătar la restaurantul Angels, după care a fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni. A lucrat apoi mulți ani și la Howard Johnson.

Chef Cătălin Scărlătescu a intrat apoi și în afaceri, în anul 2004, când s-a asociat cu bucătarul italian Claudio Moras, de 54 de ani, în Casa Emanuel SRL din Bucureşti, prin care administrau restaurantul de Il Gambero Rosso. Acesta a continuat ca antreprenor prin restaurantele „Burger și Scoici” din București și Constanța, dar și serviciul de delivery „Casolet” dar a fost și unul dintre jurații emisiunii „Masterchef” de la Pro TV, acum fiind membru al juriului emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, alături de aceeași jurați, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Surse foto: Facebook - Chef Catalin Scarlatescu

Surse articol: Ciao, Știri directe, YouTube - Fain & Simplu cu Mihai MorarFanatik

Articolul urmator
O tânără de 19 ani din Moldova a născut între probele de la BAC. "Să nu renunțe orice ar fi la școală, copilul nu te oprește din nimic”
O tânără de 19 ani din Moldova a născut între probele de la BAC. "Să nu renunțe orice ar fi la școală, copilul nu te oprește din nimic”
Ce te face speciala?
Incepe quiz
Ce te face speciala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.