Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție

Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție

Anca Marcus

Valentina Bivol, o tânără mamă cu multe visuri și planuri de viitor și-a pierdut viața într-un accident rutier care a șocat o întreagă țară. Într-o clipă de neatenție, un viitor plin de speranță a fost spulberat, lăsând în urmă durere și gol.

La vârsta de 30 de ani, Valentina era o femeie puternică și plină de viață. Într-o călătorie care ar fi trebuit să fie una obișnuită, femeia, care circula regulamentar, a fost lovită frontal de o altă mașină la volanul căreia se afla o agentă a Poliției Române, în vârstă de 22 de ani.

Evenimentul tragic a avut loc într-o fracțiune de secundă, lăsând în urmă multă durere. Tânăra mamă a s-a stins luni noaptea, în jurul orei 01:40, în timp ce se întorcea acasă de la rudele din localitatea Sîngera. Fiica sa de 6 ani și o adolescentă de 17 ani, care se aflau în mașină cu ea, au fost rănite și transportate de urgență la spital.

După ce au ajuns la fața locului, oamenii legii au testat șoferița care a provocat accidentul cu etilotest și s-a constatat că avea o alcoolemie de 0.52 mg/l în aerul expirat. Femeia era angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) din Moldova din anul 2022. 

La momentul impactului tânăra polițistă conducea un automobil de model Toyota. Aceasta a fost suspendată din funcție și reținută pentru 72 de ore. Femeia urmează să fie dusă la audieri, în curând, cu propunerea de arestare pentru ucidere.

Adolescenta de 17 ani a fost transportată într-o stare gravă, dar stabilă, la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau, iar fetița de șase ani a fost dusă la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” și este în afara oricărui pericol. 

O fetiță de 6 ani a rămas fără mamă

Valentina și fetița ei

Vestea tragică a pierderii Valentinei a provocat un val de șoc și durere printre cei dragi ei. Familia și prietenii sunt cufundați într-o stare de durere, incapabili să accepte realitatea. Așa cum era de așteptat, trecerea în neființă a Valentinei a fost resimțită extrem de puternic de fetița ei de 6 ani.

În ciuda vârstei fragede, fata a rămas acum fără unul dintre părinții ei, iar drumul pe care îl va parcurge în viitor va fi marcat de absența și dorul mamei sale. Pe rețelele de socializare, oamenii care o cunoșteau pe Valentina, au postat o mulțime de mesaje de regret cu privire la pierderea acesteia: 

„Nu pot sa cred, la început de viață, tinără și plina de energie...nu pot sa cred, Îngerii să îți vegheze drumul lin spre cer....condoleanțe familiei Valentina Bivol”, este unul dintre mesaje. 

Tragedia Valentinei ne amintește de fragilitatea vieții umane și de necesitatea responsabilității în fiecare acțiune pe care o întreprindem. În mijlocul durerii și a întrebărilor fără răspuns, ne putem găsi învățăminte importante. Să nu uităm că deciziile pe care le luăm în fiecare zi pot avea consecințe profunde asupra noastră și a celor din jur.

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Wowbiz, ProTv Chișinău

Articolul urmator
Mama a 5 copii a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să ajute o victimă a unui accident
Mama a 5 copii a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să ajute o victimă a unui accident
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.