Cei mai mari bogați ai lumii și-au dat întâlnire în România. Cine au fost invitații lui Elon Musk de la Castelul Bran

Cei mai mari bogați ai lumii și-au dat întâlnire în România. Cine au fost invitații lui Elon Musk de la Castelul Bran

Alida Enache

Au vrut să sărbătorească Halloween-ul într-un mod inedit, așa că și-au dat întâlnire în România, într-o destinație turistică populară, comuna Bran. Cei mai mari bogați ai lumii au petrecut ultimele zile pe tărâmuri transilvănene, mulțumită lui Elon Musk, care a organizat o petrecere cum rar ți-e dat să vezi pe la noi. Totuși, el nu s-ar fi prezentat la eveniment.

Angelina Jolie, fondatorul PayPal, Peter Thiel, cofondatorul Google, Larry Page și fondatorul Google, Sergey Brin sunt doar câțiva dintre magnații invitați de Elon Musk (51 ani) la petrecerea de Halloween din România, de la Castelul Bran.

Amintim că actrița din "Maleficient" și fondatorul Tesla sunt prieteni de mulți ani, iar la un moment dat chiar s-a speculat că ar forma un cuplu. Zvonurile nu au fost confirmate niciodată.

Magnatul american Peter Thiel, care are o avere estimată la șapte miliarde de dolari, este prieten cu Elon Musk de peste 20 de ani. Sergey Brin și Larry Page se plasează pe locul al 17-lea în topul celor mai bogați oameni de pe planetă, având averi estimate la 77 miliarde de dolari, respectiv 80 miliarde de dolari.

Imagine cu DJ-i de la Too Many Left Hands la Castelul Bran
DJ-i de la Too Many Left Hands

Cum s-au distrat invitații lui Elon Musk la Bran

Sâmbătă, 29 octombrie, a avut loc deschiderea fastuoasă e mărețului eveniment organizat de cel mai bogat om din lume. Petrecerea a început cu o cină intimă la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Brașov, unde au participat aproximativ 130 de oaspeți, printre care vedete de la Hollywood și miliardari celebri.

Conform Impact.ro, starurile au petrecut până la ora două dimineața și au făcut cunoștință cu numeroase tradiții ale românilor, printre care și ”Jocul Ursului”. Deși atmosfera a fost întreținută de faimoasa actriță suedeză și Dj, Julia Sandstrom, invitații lui Elon Musk au putut dansa și pe ritmuri locale. Trupa restaurantului și un taraf de muzică populară s-au asigurat că magnații vor pleca din România cu amintiri unice.

În plus de asta, opt bucătari din Stockholm au fost aduși pe ținuturile lui Dracula pentru a pregăti cele mai delicioase meniuri de Halloween. Oaspeții s-au putut delecta cu numeroase preparate tradiționale. Meniul acestora a cuprins: brânză de burduf, caș afumat, bulz ciobănesc, telemea de oaie maturată, sote de spanac, slănină, jumări, caltaboș, papanași, obrăjori de vită, ciolan de miel, tocăniță de vită.

Petrecerea din noaptea de Halloween a urmat un scenariu clar, gândit de doi regizori, unul român și altul american. Meniul, de asemenea, a fost unul complex și a dispus și de preparate vegetariene. Conform AlephNews, invitații au putut încerca: rață prăjită cu dovleac, cartofi crocanți cu trufe românești și tartă de mere cu vanilie.

Elon Musk, absent de la propria petrecere?

Chiar dacă vestea sosorii lui Elon Musk în România s-a propagat rapid în presă încă de sâmbătă, nu există date concrete care să arate că afaceristul a ajuns, cu adevărat, pe tărâmurile noastre. Acesta ar fi închiriat Castelul Bran pentru petrecerea sa privată și ar fi trebuit să ajungă duminică în țară.

Potrivit Libertatea, care citează două surse din Ministerul de Interne, miliardarul și Angelina Jolie nu ar fi ajuns în România, după cum era stabilit. Asta nu înseamnă că fastuosul eveniment de duminică noaptea nu a avut loc, ci doar că Elon Musk nu și-a făcut apariția la el. Acesta nu apare în evidența niciunuia dintre punctele de frontieră ale țării.

Primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu, a fost, de asemenea, invitat la petrecere și nu a avut plăcerea de a-l cunoaște pe fondatorul Tesla.

"Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo. Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit", a spus el pentru HotNews.ro

Rămâne de văzut care au fost motivele pentru care Elon Musk nu ar fi participat la propria petrecere sau dacă el a ogranizat-o cu adevărat. Conform ziare.com, evenimentul de la Castelul Bran a fost organizată de afaceriștii Peter Thiel și Matt Danzeisen.

Citește și: Totul despre superba mamă a lui Elon Musk. Femeie de carieră, mama, soție - incredibilă poveste

Surse foto: Youtube, Protv, iStock

Surse articol: Libertatea, Mediafax, Protv

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
Cine a fost iubitul tau intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.