Charles Rogers, fostul jucător de fotbal american, a pierdut lupta cu viața. Sportivul suferea de o boală cruntă

Cristina Gherghina

Doliu în lumea sportului! O veste neașteptată i-a întristat pe fanii înfocați ai fotbalului. Fostul jucător de fotbal american Charles Rogers a încetat din viață, la vârsta de numai 38 de ani. Potrivit fostului antrenor al lui Rogers, Marshall Thomas, fotbalistul s-a luptat cu o boală necruțătoare în ultimii săi ani de viață. 

Fostul său antrenor din liceu a declarat că Rogers a fost diagnosticat cu cancer și cu o boală hepatică. Acesta aștepta un transplant de ficat care, din păcate, nu a mai avut loc.

„Suferea de cancer, însă nu știu dacă acest lucru a avut sau nu legătură cu ficatul său. Îi mai dăduseră 30 de zile să trăiască dacă nu primea un transplant de ficat. Am sunat-o pe mama sa la spital în weekend și am avut șansa să vorbesc cu Charles. El mi-a spus că va merge la Domnul”, a declarat Marshall Thomas pentru MLive.com

charles rogers

Sursa foto: Imgur

Charles Rogers a fost un jucător de fotbal american extrem de talentat la începutul anilor 2000, dar cu o carieră mult prea scurtă. Rogers a evoluat pe postul de receiver, poziția din zona ofensivei. A fost desemnat al doilea cel mai bun jucător la primire în cadrul sezonului NFL din anul 2003.

În anul 2005, Rogers a fost nevoit să se retragă din lumea sportului din cauza unei fracturi de claviculă. După ce s-a retras din activitate definitiv, acesta a recunoscut a fost dependent de alcool și de droguri.

Surse foto: IMGUR, iStock

Articolul urmator Trupa Compact, în doliu: Leluț Vasilescu a pierdut lupta cu boala

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.