CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale

CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale

Anca Marcus

Un eveniment neașteptat a avut loc duminică, 6 august, în județul Hunedoara, când cunoscutul cântăreț CRBL a fost implicat într-un accident grav de motocicletă. Impactul s-a produs în orașul Hațeg și a fost rezultatul unei depășiri riscante efectuate de artist, care s-a izbit cu putere de o autoutilitară care venea din direcție opusă.

Din păcate, accidentul i-a cauzat răni semnificative artistului, care a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Vestea a stârnit un val de îngrijorare printre fani și în rândul comunității artistice, determinând oamenii să își exprime sprijinul și urările de însănătoșire rapidă pentru artist.

La scurt timp după accident, cântărețul a oferit câteva cuvinte despre starea sa: „Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm, avem foarte multe semne de întrebare.

Cu toate acestea, există și o lumină de speranță în această situație dificilă. Potrivit ultimelor informații, CRBL se află în afara oricărui pericol și este în continuare sub observație la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

CRBL, clip de pe drum înainte de accidentul nefericit

Cu câteva ore înainte de nefericitul accident de motocicletă, CRBL, pe numele său real Eduard Andreianu, a împărtășit cu fanii o felie din călătoria sa pe contul său de Instagram. Într-un video postat, cântărețul a fost surprins lângă motocicleta sa, făcând o scurtă pauză pe drumul său spre Sarmizegetusa. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Cum s-a întâmplat accidentul 

La data de 6 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu și intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Atât artistul cât și celălalt șofer implicat în accident au fost supuși testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Autoritățile prezente la fața locului au deschis dosar penal de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Rămâne de văzut ce noi detalii vor ieși la iveală din anchetă și cum va evolua starea lui Eduard Andreianu. 

Surse foto: captură ecran Instagram

Surse articol: Libertatea, ObservatorNews, Cancan

Articolul urmator
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.