Doliu mare în sportul românesc! O legendă a închis ochii pentru totdeauna!

Doliu mare în sportul românesc! O legendă a închis ochii pentru totdeauna!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Baschetul românesc este în doliu, după ce fostul mare jucător al Universităţii Cluj-Napoca, Vizi Imre, a murit, ieri seară, la vârsta de 83 de ani.

Anunțul dispariției fostului mare sportiv a fost facut de U-BT Cluj-Napoca, echipa de suflet a regretatului sportiv: „Clubul nostru este alături de familia Vizi, în aceste momente dificile, pricinuite de trecerea în neființă a fostului mare jucător al Clujului, Vizi Imre. Acesta ne-a părăsit marți seara, la vârsta de 83 de ani.
Vizi Imre a fost component al Universității Cluj-Napoca în perioada 1957-1974 și a bifat aproximativ 200 de selecții la echipele naționale ale României. Alături de reprezentativa tricoloră a participat la Campionatul European din 1959, desfășurat la Istanbul.

Mai mult, în anul 1964 s-a evidențiat în meciul celebru pe care baschetbaliștii români l-au disputat împotriva unei selecționate a starurilor din NBA. Atunci, Vizi Imre a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 24 de puncte.
După retragerea din activitatea sportivă, Vizi Imre a intrat în învățământ și a condus Liceul Apáczai Csere János. De asemenea, a predat și la Liceul Báthory István și s-a ocupat de fundații menite să sprijine educația, respectiv tinerii. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Articolul urmator
Cât costă un șezlong pe litoralul Românesc în minivacanța de Rusalii
Cât costă un șezlong pe litoralul Românesc în minivacanța de Rusalii
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.