Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Doliu mare în sportul românesc! O legendă a închis ochii pentru totdeauna!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Baschetul românesc este în doliu, după ce fostul mare jucător al Universităţii Cluj-Napoca, Vizi Imre, a murit, ieri seară, la vârsta de 83 de ani.

Anunțul dispariției fostului mare sportiv a fost facut de U-BT Cluj-Napoca, echipa de suflet a regretatului sportiv: „Clubul nostru este alături de familia Vizi, în aceste momente dificile, pricinuite de trecerea în neființă a fostului mare jucător al Clujului, Vizi Imre. Acesta ne-a părăsit marți seara, la vârsta de 83 de ani.
Vizi Imre a fost component al Universității Cluj-Napoca în perioada 1957-1974 și a bifat aproximativ 200 de selecții la echipele naționale ale României. Alături de reprezentativa tricoloră a participat la Campionatul European din 1959, desfășurat la Istanbul.

Mai mult, în anul 1964 s-a evidențiat în meciul celebru pe care baschetbaliștii români l-au disputat împotriva unei selecționate a starurilor din NBA. Atunci, Vizi Imre a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 24 de puncte.
După retragerea din activitatea sportivă, Vizi Imre a intrat în învățământ și a condus Liceul Apáczai Csere János. De asemenea, a predat și la Liceul Báthory István și s-a ocupat de fundații menite să sprijine educația, respectiv tinerii. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta