Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Doliu peste hotare! Jack Van Impe s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani

Vineri, 24.01.2020

Doliu în lumea televiziunii - unul dintre cei mai cunoscuți predicatori ai sfârșitului lumii și un popular evanghelist, Jack Van Impe, s-a stins din viață, duminică, 19 ianuarie, la vârsta de 88 de ani, la spitalul Royal Oak din Mich. Trecerea sa în neființă a fost anunțată de organizația sa, Jack Van Impe Ministries International, însă cauza morții sale nu a fost făcută încă publică. 

În fiecare săptămână, pentru mai bine de 30 de ani, Jack Van Impe a fost gazda emisiunii „Van Impe Presents”, oferind detalii escatologice (care au legătură cu concepțiile religioase referitoare la soarta omului după moarte, la sfârșitul lumii și al universului) despre evenimentele curente. 

jack van impe

Sursa foto: Imgur

Alături de soția sa, Rexella, Van Impe citea ultimele titluri de știri și explica modul în care acestea erau conectate la profeția despre Antihrist, guvernul mondial și ridicarea la Ceruri a credincioșilor la cea de-a doua venire a Domnului Iisus Hristos pe Pământ, care s-ar putea întampla în orice moment. 

Jack Van Impe s-a născut în anul 1931, în Freeport, Michigan, și este fiul a doi belgieni imigranți. Van Impe s-a căsătorit cu Rexella în 1952. Cuplul a înființat compania Jack Van Impe Crusades Inc. în 1970 și au călătorit împreună, cântând și predicând în 130 de orașe vreme de 10 ani. 

Surse foto: Pinterest, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!