Drama unei mame care a dormit în fața orfelinatului după ce autoritățile de acolo i-au luat copiii! „Nu dormeau fără mine și nu făceau nimic fără mine."

Drama unei mame care a dormit în fața orfelinatului după ce autoritățile de acolo i-au luat copiii! „Nu dormeau fără mine și nu făceau nimic fără mine."

Ramona Jurubita

O româncă trece prin momente cumplite după separarea de tatăl copiilor săi, un cetățean neamț, care face tot posibilul pentru a o ține departe de micuții lor de 9 și 7 ani.

Aceștia au avut o relație de aproximativ un deceniu, timp în care ea a încercat de mai multe ori să se despartă de el, din cauza infidelității acestuia. Nu au fost căsătoriți niciodată, ceea ce înseamnă că au trăit doar în concubinaj, iar copiii au fost trecuți încă de la naștere pe numele ei. În timp, situația s-a complicat tot mai mult și au ajuns să se lupte în instanță pentru custodia lor.

Pare un război al orgoliilor, iar cei mai afectați sunt fetița și băiatul care au fost despărțiți în urma unei hotărâri judecătorești. Și asta nu este tot! Minorii au trecut prin multe momente grele de când părinții lor au luat-o pe drumuri separate.

Invitată în emisiunea „Acces Direct” de la Antena Stars, Ella a povestit cum a început totul și ce l-a nemulțumit pe neamțul care o vrea departe de propriii copii.

„Am 33 de ani. Am doi copii, băiețelul are 9 ani și fetița 7 ani. Nu dormeau fără mine și nu făceau nimic fără mine.”, a mărturisit ea dezamăgită de situația în care se află.

Se pare că relația lor a durat aproximativ 10 ani și că lucrurile nu au fost niciodată roz între ei, dar femeia a sperat că situația se va remedia în timp. I-a iertat fiecare greșeală, sperând că va avea într-o zi familia la care visa.

„Ne-am întâlnit în urmă cu 11 ani în Constanța, pentru că eu sunt din Constanța. El venea cu mult timp înainte să mă cunoască pe mine în Constanța. Eu eram la Facultatea de Medicină Veterinară, am renunțat la facultate.

L-am urmat în Germania, la un an am rămas însărcinată cu băiețelul. La un an și două luni am avut și fetița. Au mai fost certuri și mici probleme de-a lungul timpului, dar am zis că vor trece și că el se va schimba. Am sperat la o schimbare, lucru care nu s-a întâmplat. Treburile s-au înrăutățit.”, a mai zis Ella pentru sursa menționată.

Iar situația din ce în ce mai rea și-a pus amprenta asupra copiilor, care au ajuns să fie martori într-un război al părinților. Iată ce a mai zis tânăra în cadrul aceleiași emisiuni:

„Anul trecut în octombrie am avut o ceartă. Pe 18 octombrie m-a dat afară din casă, mi-a ținut copiii în casă. (...) Eu am avut custodia ambilor copii singură. Eu am vrut să ne căsătorim, am vrut să îi semnez și prenupțial, însă nici el și nici părinții lui nu au vrut. N-au fost de acord. El a dat semnătură că nu dorește custodie și am zis ok, nu suntem căsătoriți, mergem așa. Copiii sunt pe numele meu și la ora actuală. Au tată în certificat, dar în certificatele românești au linie în dreptul tatălui.”

Fratele își consolează sora în timp ce plânge și își acoperă ochii cu mâinile.

De ce copiii din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu au rămas la prezentator, și nu la mama lor. S-a aflat motivul

Din păcate, ultima ceartă a pus punct de tot relației lor de concubinaj, moment în care bărbatul s-a înfuriat și a decis că vrea să primească el custodia celor mici, acuzând-o de răpire internațională când a venit în românia cu minorii.

„Au fost și două trei despărțiri și aceeași chestie mi s-a întâmplat și acum în octombrie. Venea plângând și zicea: iartă-mă, nu mai fac. Am înregistrările, am filmările, mesajele, tot, tot. După aproximativ o lună se repeta povestea. În timpul acestor despărțiri eu luam copiii și veneam la mama în țară. Mă trezeam cu el la poartă, la ușă.

Deci pe 18 octombrie a fost cearta, m-a dat afară din casă, am anunțat poliția, poliția a sunat la Protecția Copilului. Li s-a confirmat că eu am custodia singură a ambilor copii și mi-au spus ok, puteți pleca. (...) Am plecat cu copiii, l-am anunțat și pe el. Asta pe 19 octombrie. Pe 20 octombrie, el s-a dus la poliție și la judecătorie, în satul în care locuiam, și s-a admis o ordonanța provizorie cu stabilire domiciliu minori. Eu n-am știut. Cu toate că în hârtia respectivă era adresa mea și numărul meu de telefon din România. Nu am fost anunțată, nu am știut nimic. Dar noi comunicam, vorbeam, îi dădeam copiii la telefon.”

Acesta și-a cerut din nou scuze și a chemat-o înapoi în Germania. Pentru că micuții întrebau de tată, a hotărât să se întoarcă la el și să îl ierte pentru a nu știu câta oară.

„Pe 29 octombrie, la Nădlac 1, Poliția de Frontieră m-a dat jos din mașină, mi-a luat copiii, ambii copii. (...)”

„La ora actuală sunt amenințată că vine să ia fata”

Ce a urmat a fost o adevărată dramă pentru tânăra de 33 de ani, căci a văzut cum minorii săi au fost luați de poliție. Aceștia au ajuns apoi într-un orfelinat din Ungaria, până când instanța a emis o nouă hotărâre judecătorească. Ella a câștigat custodia fetiței, iar băiețelul a rămas la tată. Acum cei mici sunt despărțiți, iar mama speră că îi poate reuni. Acesta este și motivul pentru care a ales să își strige durerea în gura mare, la televizor.

„La ora 3 dimineața a venit o dubă cu polițiști și au venit să-mi ia copiii. Am ajuns la orfelinat. Copiii plângeau, n-am putut să fac nimic. Am rămas el cu el afară și am zis că dacă sunt dată în judecată trebuie să existe o hârtie.

M-am închis în mașină lui și pe ușă era hotărârea judecătorească. Așa am aflat. Am luat fiecare pagină. Am tradus-o cu telefonul. Atunci m-am dat jos din mașină și i-am spus că m-a dat în judecată. El și-a băgat copiii singur la orfelinat. Am dormit 5 nopți în fața orfelinatului.”, a mai declarat ea la Acces Direct.

Între timp, bărbatul a hotărât că ar vrea să țină copiii la el, așa că, potrivit spuselor ei, acesta ar fi amenințat-o că îi va lua și fata.

„La ora actuală sunt amenințată că vine să ia fata.”, a mărturisit ea cu ochii înlăcrimați.

Disperată, femeia din Constanța speră într-un miracol, chiar dacă este prinsă în ghearele sistemului din Germania, care este total diferit de cel din România.

Primul spital din România care a înființat o secție pentru persoanele cu autism se află în Iași

Surse foto: FacebookFreepik

Surse articol: SpynewsFacebook Acces Direct

Articolul urmator
Irina Loghin a fost scoasă de pe scenă în timpul unui spectacol la Iași. "Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program"
Irina Loghin a fost scoasă de pe scenă în timpul unui spectacol la Iași. "Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.