Dyson aduce mai aproape de clienți tehnologia de îngrijire a părului de Sărbători

Dyson aduce mai aproape de clienți tehnologia de îngrijire a părului de Sărbători

Andreea Constantin

Compania Dyson a organizat un eveniment dedicat tehnologiei de ultimă generație în îngrijirea și coafarea părului, în incinta primului magazin Dyson Demo Zone deschis în România, situat în centrul comercial AFI Cotroceni din București, pe aleea Champs-Élysées. Evenimentul a atras numeroși vizitatori și clienți fideli ai brandului, jurnaliști de lifestyle, fashion și de business, precum și persoane publice care îndrăgesc produsele companiei.

Evenimentul a adus mai aproape de clienți tehnologia Dyson pentru uscarea, îndreptarea și coafarea părului, având în focus toate cele trei produse din gama dedicată a brandului - uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și noul aparat de coafat Airwrap multistyler, lansat în septembrie 2022 pe piața din România. 

Invitații și clienții ce au vizitat locația au avut ocazia să beneficieze de o sesiune de styling individuală, realizată de hairstilistul George Cozma, ambasador al brandului în România. Utilizând produsele de îngrijire a părului, invitații au avut posibilitatea să vadă cum funcționează tehnologia Dyson pe propriul păr și au aflat mai multe informații despre inovația tehnologică integrată în dispozitive - controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă îmbunătățit.

Noul aparat de coafat Dyson Airwrap multistyler - lansat pe piața din România în septembrie 2022, dispozitivul vine la pachet cu 6 accesorii și funcții multiple, ce oferă versatilitate în procesul de coafare a părului. Noul Dyson Airwrap fost reproiectat de inginerii Dyson pentru o stilizare mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă a părului, fără căldură extremă și folosind doar efectul Coandă îmbunătățit, tehnologie principală care stă la baza funcționării sale.

Placa de păr Dyson Corrale - Dyson Corrale este singura placă de păr cu plăcuțe flexibile din aliaj de mangan și cupru, care se curbează pentru a prinde părul, generând în același timp tensiunea necesară pentru o îndreptare eficientă. Dyson Corrale oferă până la 30 de minute de coafare fără fir și este câștigătoare a premiului ELLE International Beauty Award în categoria „Cel mai bun produs de coafare”. 

Uscătorul de păr Dyson Supersonic - Dyson Supersonic integrează tehnologii inovatoare, printre care se numără și controlul inteligent al căldurii ce previne deteriorarea extremă. Uscătorul este conceput pentru diferite tipuri de păr și are cinci atașamente cu care vine la pachet ce permit aranjarea părului în funcție de preferințe, iar printre acestea se numără: accesoriul Gentle Air pentru părul subțire și scalpul sensibil, un difuzor, accesoriul pieptene cu dinți largi și un concentrator pentru aranjarea părului.

 Dyson

Toți cei interesați pot vedea și testa produsele de ultimă generație ale brandului, atât din gama de îngrijire a părului, cât și din gama de igienizare a locuinței și a îmbunătățirii calității aerului, în magazinul de tip pop-up din incinta AFI Cotroceni, București, ce dispune de o suprafață de 18 m2. 

DESPRE DYSON 

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington. Din 1993, Dyson a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo. 

Articolul urmator
Tanti Rodica, părăsită de părinți și uitată de proprii copii: „Îmi fac un ceai și mă culc, mai fierb un cartof când n-am pâine”
Tanti Rodica, părăsită de părinți și uitată de proprii copii: „Îmi fac un ceai și mă culc, mai fierb un cartof când n-am pâine”
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.