Nu Skin

Este oficial! Ei sunt noii prezentatori noului sezon Asia Express, după retragerea Ginei Pistol

Ana Munteanu

UPDATE 19 MAI - Echipele noului sezon ”Asia Express” au fost anunțate oficial. Este vorba de:

 • Connect-R şi Shift
 • Lidia Buble şi sora ei Estera
 • Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza
 • Adriana Trandafir şi fiica ei Maria Speranţa
 • Mihai Petre şi soţia lui Elwira
 • Alexandra Ungureanu şi mama ei, Anca Ungureanu
 • Patrizia Paglieri şi fiul ei Francy
 • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
 • Lorelei şi Zarug

 ------------

După îndelungi așteptări și infinite presupuneri făcute, noii prezentatori ”Asia Express” au fost anunțați.

Deoarece Gina Pistol a fost nevoită să se retragă, devenind mamăpentru prima oară, noul sezon al popularei emisiuni de la Antena 1, ”Drumul Împăraților”, avea nevoie de noi prezentatori. Așa cum s-a întâmplat și la "Chefi la cuțite", Irina Fodor este cea care preia ștafeta de la Gina. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

 ”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina.

În calitate de coprezentatori, Irina îi va avea pe Oase – unul dintre foștii câștigători ai emisiuniii și fost coprezentator – și actorul Marius Damian.

Nou în familia ”Asia Express”, Damian a declarat următoarele: ”Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”, a declarat Oase. ”Damian, la drum! Fericit sa prind din nou Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta ma face sa astept prima impresie… de poveste. In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri pe Drumul Împăraților! se-ntrevad niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult! Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!