Femeia care reușește să cheltuiască zilnic 50.000 de dolari din banii părinților

Femeia care reușește să cheltuiască zilnic 50.000 de dolari din banii părinților

Alida Enache

Are 26 de ani, duce o viață luxoasă, cum mulți și-ar dori și este deja una dintre cele mai cunoscute personalități de pe TikTok. Nu, nu a muncit din greu pentru a ajunge astfel, ci doar se bucură de sprijinul CONSIDERABIL al părinților ei. O tânără din New York a devenit virală pe TikTok cu povestea sa de viață.

Roma Abdesselam, o tânără din New York, a devenit vedetă pe TikTok după ce a împărtășit cu cei 629.000 urmăritori ai ei mici frânturi din viața sa extrem, extrem de luxoasă.

Chiar dacă nu a mai muncit de mai bine de doi ani, femeia își permite să cheltuie zilnic 50.000 de dolari pe haine de firmă, lecții de Pilates și injectări cu Botox. Cum este posibil? Ei bine, e simplu! O întrețin părinții!

Imagine cu Roma Abdesselam la un restaurant de lux

Tânăra obișnuiește să își țină fanii la curent în legătură cu stilul ei de viață și chiar a împărtășit recent cu aceștia un video în care le arată cum decurge o zi normală din existența sa. Lucrurile nu sunt deloc complicate în esență. Se trezește dimineața, iar mai apoi... merge la cumpărături cu prietenele ei. Se răsfață cu obiecte vestimentare și nu doar semnate de Gucci, Dior, Chanel și Prada, iar la final plătește cu cardurile de credit ale părinților ei.

Imagine cu Roma Abdesselam în timp ce face o poză în oglindă

Ziua sa continuă, bineînțeles, într-o notă la fel de pozitivă. După o sesiune obositoare de shopping, merge să se coafeze, iar mai apoi face puțin sport pentru a se menține în formă. Într-un final, se oprește la restaurante scumpe din New York, unde se delectează cu gustări alese și își face timp să răspundă la mesaje. În tot acest timp, Roma Abdesselam își "documentează" bine experiența și o distribuie pe rețelele de socializare.

Imagine cu Roma Abdesselam la salonul de infrumusetare

Pe parcursul zilei pe care a prezentat-o într-un videoclip pe Tiktok, femeia a cheltuit 600 de dolari la salonul de înfrumusețare, 1.353 de dolari pe diverse parfumuri și produse de îngrijire a pielii, 4.485 de dolari pe haine, 2.774 de dolari pe lenjerie intimă și 100 de dolari pentru sesiunea de Pilates. A însumat, astfel, până la sfârșitul zilei, 9.326 de dolari.

Imagine cu Roma Abdesselam în timp ce ține o geantă scumpă în mână

„În fiecare zi mă trezesc dimineața, iau micul dejun, merg la un curs de antrenament de [600 de dolari] și merg la cumpărături cu prietenele mele la Bergdorf, iar asta este viața mea, eu fiind șomeră.(...)

Merg la cumpărături de patru ori pe săptămână. De obicei port o ținută doar o dată sau de două ori înainte de a scăpa de ea. Nu-mi place să fie dezordine, așa că donez hainele pe care nu le mai vreau. Dacă am făcut o poză într-o ținută a doua oară nu o mai pot.

A avea grijă de tine, ca femeie, este o meserie în sine. Urăsc să mă spăl singură pe păr – este multă muncă, așa că plătesc pe altcineva să o facă de mai multe ori pe săptămână.(...) În unele zile cheltuiesc 50.000 de dolari. De multe ori sunt păcălită de vânzătorii pricepuți care spun ceva de genul „Oh, aceasta este ultima geantă de la Chanel Exotic.”, a dezvăluit ea.

Roma Abdesselam nu a dezvăluit și cu ce se ocupă părinții ei. Deși nu îi deranjează să o răsfețe, aceștia i-au sugerat să își găsească un loc de muncă pentru că "nu mai vor ca ea să se bazeze pe ei din punct de vedere financiar". Tânăra, în schimb, nu are de gând să-și schimbe stilul de viață, considerând că este "un fel de lipitoare".

Într-un interviu acordat presei internaționale, ea a mai mărturisit că plănuia să își lanseze propria linie cu produse de skin-care înainte de începerea pandemiei de Coronavirus. Ulterior, aceasta a renunțat la idee. În prezent, ea vrea să se concentreze asupra creșterii prezenței sale în mediul online, căci se bucură deja de câștiguri financiare din postări sponsorizate și reclame.

Citește și: Un medic nutriționist a devenit tată la 83 de ani! "Îmi voi însoți micuțul doar până într-un anumit punct al vieții"

Surse foto: Tiktok

Surse articol: Dailymail, Mirror, Nypost

Articolul urmator
Maria, o tânără din Sibiu, care își împarte timpul între meseria de profesor și cea de ciobăniță, demonstrează că munca este cu adevărat „brățară de aur”
Maria, o tânără din Sibiu, care își împarte timpul între meseria de profesor și cea de ciobăniță, demonstrează că munca este cu adevărat „brățară de aur”
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate
Incepe quiz
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.