Un medic nutriționist a devenit tată la 83 de ani! "Îmi voi însoți micuțul doar până într-un anumit punct al vieții"

Un medic nutriționist a devenit tată la 83 de ani! "Îmi voi însoți micuțul doar până într-un anumit punct al vieții"

Alida Enache

Orice persoană, indiferent de vârsta la care se află, se schimbă în cele mai surpinzătoare moduri atunci când îmbrățișează viața de părinte. Această călătorie minunată dar extrem de provocatoare este diferită de la caz la caz și aduce în sufletul tuturor celor care pornesc pe acest drum fericire și împlinire cât cuprinde. Află din rândurile de mai jos povestea lui Alberto Cormillot, medic și expert în nutriție din Argentina, care a devenit, din nou, părinte la 83 de ani!

Alberto Cormillot, acum în vârstă de 83 de ani, și-a pierdut prima soție, pe Monika Arborgast, în anul 2017. După decesul femeii, toată viața lui s-a împărțit între cariera sa și primii doi copii ai săi, Renee și Adrian. Chiar dacă era deja tătic și bunic a trei fetițe, argentinianul simțea că lipsește ceva din viața lui.

Tocmai de aceea, s-a căsătorit cu mult mai tânăra Estefania Pasquini, care, ulterior, i-a oferit un dar incredibil. După un tratament de fertilitate de succes, femeia de 35 de ani a rămas însărcinată, făcându-l pe soțul ei extrem de fericit.

Imagine cu Alberto Cormillot, soția sa și bebelușul lor în spital, la naștere

Cei doi îndrăgostiți l-au adus pe lume pe micuțul Emilio în urmă cu nouă luni, iar de atunci își dedică totul timpul creșterii acestuia. Ei au început să planifice viața băiețelului încă de când au aflat că vor deveni părinți.

Imagine cu Alberto Cormillot alături de soția sa și bebelușul lor după naștere

Nutriționistul este conștient că nu va putea fi la nesfârșit alături de fiul lui și că vârsta pe care o are nu-i va permite să-l acompanieze în cele mai importante etape ale vieții. Tocmai de aceea, bărbatul încearcă să se asigure, în moduri inedite, că Emilio va avea un viitor strălucit și că își va aminti întotdeauna de el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

"Sunt conștient de faptul că viața nu este infinită. Îmi voi însoți micuțul doar până într-un anumit punct al vieții. Până când se va întâmpla acest lucru, am de gând să mă bucur din plin de fiecare zi și să îmi fac planuri mai mult pe termen scurt, ceea ce înseamnă că mă bucur de fiecare zi cât pot de mult", a mărturisit bărbatul.

Imagine cu Alberto Cormillot în timp ce își ține fiul în brațe

Încă de când a devenit din nou tătic, Alberto Cormillot a început să înregistreze numeroase mesaje audio și video. Băiețelul le va primi pe măsură ce va crește și în felul acesta va putea simți prezența părintelui său chiar și atunci când el nu va mai fi.

"Asta înseamnă că, deși este încă doar un bebeluș, are un număr de telefon cu WhatsApp, unde înregistrez mesaje audio și îi trimit videoclipuri. Nu dramatizez lucrurile, ci doar înregistrez realitatea vieții.", a mai declarat medicul.

Imagine cu Alberto Cormillot întins în pat alături de băiețelul lui

În plus de asta, octogenarul a mărturisit că a angajat deja o profesoară care să-i predea limba chineză micuțului său. El consideră că aceasta este limba viitorului și tocmai de aceea își dorește ca Emilio să o cunoască încă de la o vârstă fragedă.

"Emilio are o persoană care de două ori pe săptămână vorbește cu el, îi cântă și se joacă pentru el în chineză. Deoarece este limba viitorului, vreau ca el să se obișnuiască să o audă de mic și îi va fi mai ușor să o învețe mai bine când va crește.", a mai adăugat bărbatul.

Imagine cu Alberto Cormillot în timp ce cântă la clarinet lângă copilul său

Pe lângă faptul că îl învață mandarina, nutriționistul îi oferă fiului său și lecții de pian. Acesta chiar a împărtășit un videoclip drăguț în care apare cântând alături de micuțul său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

Alberto Cormillot nu este doar un tătic mândru și neconvențional, ci și un supraviețuitor al cancerului. Bărbatul a primit un diagnostic dur în anul 2012 - cancer de colon-, dar ulterior a reușit să învingă nemiloasa boală. Toate urmele tumorii au fost îndepărtate prin operație.

Mai mult, el este și autor a peste o sută de lucrări științifice prezentate la conferințe și reviste internaționale de nutriție și a scris peste 50 de cărți despre educație și sănătate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

Este foarte cunoscut faptul că multe persoane aleg să îmbrățișeze viața de părinte la o vârstă mai înaintată din diverse motive, cum ar fi siguranța financiară. Acest lucru vine, până la urmă, cu multe lupte și provocări, dar are farmecul său.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: Mama mi-a zis că nu sunt copilul tatălui meu și m-a abandonat, lăsându-mă cu o familie care mă urăște acum

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Amomama, NypostPublicnewstime

Articolul urmator
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
O fetiță de 2 ani din Suceava a fost salvată de la moarte într-un supermarket. S-a înecat cu mâncare și un medic aflat la cumpărături a intervenit la timp
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.