Femeie căsătorită cu fratele vitreg. Mama ei a fost prima care a încurajat-o

Femeie căsătorită cu fratele vitreg. Mama ei a fost prima care a încurajat-o

Ramona Jurubita

O femeie din Finlanda a ajuns subiect principal de discuție pe rețelele sociale, după ce povestea ei a făcut înconjurul lumii. Este de necrezut ce i s-a întâmplat! Ce a făcut atât de special încât a atras atenția oamenilor? Ei bine, s-a căsătorit cu fratele vitreg, iar mama ei a fost principalul lor susținător. Este o situație atipică, dar tânăra de 23 de ani trăiește acum cele mai frumoase clipe din viața ei.

Matilda Eriksson l-a cunoscut pe Samuli Eriksson, în vârstă de 27 de ani, în 2018, după ce acesta a devenit fratele său vitreg. În anul 2019, mama ei s-a căsătorit cu tatăl celui care avea să îi devină soț.

„Am răspuns imediat cu pasiune. Ne-a luat două săptămâni să începem să ne întâlnim și după aceea s-a mutat cu mine imediat. Totul a venit natural.”, a mărturisit tânăra potrivit New York Post.

Deși cei din jur au fost sceptici cu privire la relația lor, cei doi au avut susținerea familiei și au rămas împreună, în ciuda părerilor celorlalți.

„Unii dintre prietenii noștri au fost la început neîncrezători și ne-au cam judecat. Cred că a fost din cauza faptului că-l numeam iubit pe cel căruia obișnuiam să-i spun frate vitreg. (…) Mama mi-a spus să fac ceea ce simt că este cel mai corect în acel moment, să las orice altceva deoparte și să-mi urmez inima. Amândoi am mai avut câteva relații de lungă durată înainte, dar niciodată nu ne-am simțit așa cu cineva”, a mai spus femeia de 23 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matilda Josefiina Eriksson (@matildaeriksson_)

Inițial, Matilda Eriksson s-a temut că nu ar fi legală o căsătorie între frații vitregi, dar s-a documentat și a aflat că nu există nicio piedică în calea iubirii lor.

„Mai întâi am găsit niște informații false, vechi, conform cărora ar fi ilegal, dar din fericire, una dintre cele mai apropiate prietene ale surorii mele este studentă la drept și ne-a spus că nu ar fi nicio problemă dacă am vrea să ne căsătorim.”, a povestit.

Toată această istorie a relației lor a ajuns pe TikTok, acolo unde tânăra a postat și imagini de la nunta lor.

„Ne-am cerut în căsătorie în același timp și am plâns. Suntem 100% o pereche potrivită.”, a mai spus.

„De fapt, nu am simțit niciodată că vreau să mă căsătoresc cu cineva înainte de a-l avea pe Samuli în viața mea.”, a mărturisit ea tot pe TikTok.

Mulți oameni au reacționat în comentarii, iar părerile au fost împărțite. Cei mai mulți i-au felicitat pentru pasul cel mare și s-au bucurat pentru noul drum pe care au pornit împreună. Totuși, au existat și persoane care au catalogat această experiență drept „ciudată” și discuțiile aprinse au început imediat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matilda Josefiina Eriksson (@matildaeriksson_)

  • „Relaxați-vă! Nici măcar nu sunt rude.”, a spus cineva pentru a calma spiritele încinse.
  • „Cred că este uimitor că mama ta a găsit dragostea adevărată și te-a ajutat să o găsești și tu pe a ta. Voi doi nu sunteți înrudiți – cred că este frumos.”, a scris alt utilizator.
  • „Cunosc un cuplu care s-a întâlnit și s-a căsătorit. Părinții lor divorțați s-au cunoscut și, de asemenea, s-au îndrăgostit. Din punct de vedere tehnic, sunt frați acum - dar nimic nu s-a schimbat.”, a completat o altă persoană.

Altcineva a spus că povestea merită să fie transformată într-un film. Tu ce părere ai? Este un scenariu demn de o ecranizare?

Citește și: Am aflat că sunt "cealaltă femeie", iubitul meu e căsătorit de opt ani. Să-i spun soției sale adevărul?

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: NypostDailymail7news

Articolul urmator
O femeie află de la o străină că mama sa vitregă plănuia să-i dea copilul spre adopție fără acordul ei
O femeie află de la o străină că mama sa vitregă plănuia să-i dea copilul spre adopție fără acordul ei
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.